Vakanties

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen slechts €143 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 12. jul. 2019 21:10

Ik ben helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal. Ik ben helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal, helemaal. Helemaal naar de Kloten! Je beleeft het nu voor €143. Het prachtige dorpje Kloten is natuurlijk een must om te zien en je hebt nu retourvluchten en een goed verblijf voor een spotprijs!

Helemaal naar de Kloten!
30. sep. 2019 - 18. nov. 2019
EasyJet
Amsterdam - Zürich
Swiss Star Zurich Airport
3.5/5 op Tripadvisor
​Reismogelijkheden

Vliegen naar Kloten, nabij Zürich kan het goedkoopst in september, oktober en november. Je boekt je vlucht en het verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam vliegen. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met EasyJet. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Je verblijf in Zwitserland kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in het heerlijke Zwitserland. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen slechts €143 incl. vluchten & verblijf