Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen inclusief vluchten & verblijf slechts €149

Een deal van , 13. apr. 2019 7:00

Ahoy Piraat!

Tijd om helemaal naar de Kloten te gaan! Doe mij de'r nog maar één reisje! Een heerlijk reisje naar het prachtige dorpje Kloten in het prachtige Zwitserland. Je vindt dit dorpje in nabij Zürich en deze stad biedt natuurlijk ook genoeg bezienswaardigheden om je gedurende deze drie dagen te vermaken! Je hebt namelijk nu goedkope retourvluchten om naar de Kloten te gaan. Ook vind je er een heerlijke accommodatie waar je 's ochtends toch weer uitgerust wakker kunt worden. Dus boek nu deze goedkope vluchten en ga helemaal, helemaal, helemaal naar de Kloten!

vanaf
149
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 12. apr. 2019 - 12. jun. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Zürich

Reismogelijkheden

Vliegen naar Kloten, nabij Zürich kan het goedkoopst in september en oktober. Je boekt je vlucht en het verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam vliegen. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met EasyJet. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Zwitserland kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in het heerlijke Zwitserland. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

3*-Hotel Welcome Inn - 8,8/10 score. Prijs voor een tweepersoonskamer voor twee nachten

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen inclusief vluchten & verblijf slechts €149 - 4

Impressie

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen inclusief vluchten & verblijf slechts €149 - 2

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen inclusief vluchten & verblijf slechts €149

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven

Helemaal naar de Kloten (CH)! 3 dagen inclusief vluchten & verblijf slechts €149