Winter in Edinburgh: de perfecte 5-daagse stedentrip €88, incl. vluchten, ontbijt en verblijf

Een deal van , 6. dec. 2017 1:15

Ahoy Piraten!

Eigenlijk heb je geen keuze, Edinburgh moet je ooit bezocht hebben. De hoofdstad van Schotland is de perfecte bestemming voor een romantische stedentrip. Loop tussen de romantische kastelen, knusse pubs, schattige boetiekjes en mooie hotels en geniet van de middeleeuwse sfeer. Halverwege november wordt hier ook de gezelligste kerstmarkt van het Verenigd Koninkrijk gehouden, zeker het bezoeken waard. En de tickets naar Edinburgh zijn goedkoper dan ooit! Daarom hebben wij voor jou een goedkope 5-daagse stedentrip samengesteld, voor slechts €88

We hebben voordelige vluchten gevonden en daarbij een fijn verblijf gezocht. Je boekt vluchten en verblijf dus apart, maar daardoor kun je wel voor de lage prijs van €88 maar liefst 5 dagen genieten van sprookjesachtig Edinburgh.


Prijsberekening voorbeeld:

Vlucht per persoon: €20
Verblijf totaal bij de Guesthouse: €136
Verblijf per persoon: €68
Totaalprijs vlucht en verblijf: €88

Mogelijke reisdata

Je vliegt in de periode januari tot en met maart goedkoop van Eindhoven naar Edinburgh. Tickets zijn al te vinden vanaf €20! Zit je vlucht van voorkeur niet bij onze selectie, zoek dan jouw perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een tip gegeven voor een goed verblijf in Edinburgh. Daarnaast kun je ook een nette Airbnb zoeken, tevens een goede optie.

Naar de hotels Naar Airbnb

Huurauto

Maak je verblijf in Edinburgh compleet met een huurauto. Hiermee kun je het prachtige Schotland verder ontdekken, bezoek een van de vele kastelen of trek eropuit in de Schotse High lands. Een huurauto vind je gemakkelijk en goedkoop via de prijsvergelijker op onze website.

Zoek een huurauto

Impressie

Winter in Edinburgh: de perfecte 5-daagse stedentrip €88, incl. vluchten, ontbijt en verblijf - 13
Winter in Edinburgh: de perfecte 5-daagse stedentrip €88, incl. vluchten, ontbijt en verblijf - 11
Winter in Edinburgh: de perfecte 5-daagse stedentrip €88, incl. vluchten, ontbijt en verblijf - 9
Winter in Edinburgh: de perfecte 5-daagse stedentrip €88, incl. vluchten, ontbijt en verblijf - 7

Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overeenkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een andere luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het beste bij je budget past.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.