Vakanties
vanaf 396€ p.p.

Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto

Een deal van , 17. aug. 2017 16:03

Arrr Piraten!

Corsica heeft het allemaal! Een ruig binnenland om te hiken en mountainbiken, prachtige stranden en een fijn klimaat. Zo vind je hier in oktober nog temperaturen van rond de 21 graden, lekker voor een herfstvakantie! We hebben nu goed geprijsde tickets, een fijne accommodatie en voordelige huurauto gevonden. Zo ben je slechts €396 voor 8 dagen vakantie vieren op dit mooie eiland. Wees er snel bij, want deze deal is hot!

vanaf
396€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 17. aug. 2017 - 17. okt. 2017

Origine
Charleroi, Amsterdam
Bestemming
Figari, Ajaccio

Let op: op de website van Booking.com kun je kinderen gratis bijboeken, het is echter niet volledig duidelijk of dit voor kinderen tot 1 of tot en met 12 jaar is (de website geeft tegenstrijdige informatie). Mocht je graag met kinderen boeken, neem dan voor de zekerheid contact op met Booking om eventuele vervelende verrassingen te voorkomen.

Prijsberekening voorbeelddata 14 oktober - 21 oktober

Vlucht per persoon: €85
Verblijf totaal bij goedkoopste suggestie Clos Simoni : €457
Verblijf per persoon bij Clos Simoni: €228,50
Prijs huurauto per persoon: €164 / 2 = €82
Vlucht, verblijf en huurauto totaal per persoon: €396

Boeken in 1 klik:

Stel je liever niet heel je vakantie zelf samen? Boek dan snel en gemakkelijk een pakketreis, dit is in veel gevallen prijziger, maar werkt iets handiger. Met een simpele klik boek je in één keer jouw ideale stedentrip naar Corsica!

Boek in 1 klik

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Corsica kan in de de periode september - oktober. In het voorbeeld ga je van 14 tot en met 21 oktober (herfstvakantie), met een vertrek vanuit Brussel-Charleroi. Deze retourvlucht kost je €85. Er zijn goedkopere vluchten te vinden, ook vanaf Amsterdam, maar deze vallen buiten de vakantie. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. De transfers zijn niet inbegrepen, deze kun je snel en gemakkelijk boeken op de website van HolidayTaxis.

Let op: de vluchten vanaf Brussel-Charleroi gaan naar Figari, vanaf Amsterdam vlieg je naar Ajaccio.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool Boek transfers

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf op Corsica. Daarnaast kun je ook een nette Airbnb zoeken, tevens een goede optie.

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto - 10
Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto - 8
Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto - 6
Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto - 4

Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto - 2

Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto

Herfstvakantie Corsica: 8 dagen in top appartement slechts €396 incl. vluchten en huurauto