Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten

Een deal van , 9. jan. 2018 6:03

Ahoy,

Bij Carnaval denken we meestal gelijk aan Rio de Janeiro of Brabant maar er is een andere interessante optie. Velen malen goedkoper dan Brazilië, maar ook weer veel exotischer dan Brabant, dat is het Carnaval van Venetië. Dit feest is wereldwijd beroemd om de prachtige kostuums en maskers waar een hoop achter schuilgaat waaronder een eeuwenoude geschiedenis. Leer de mysterie van het Venetiaans Carnaval kennen en maak het mee voor een wel hele aantrekkelijke prijs. We hebben namelijk goedkope tickets gekoppeld aan een goed en betaalbaar hotel waardoor jij tegen de beste prijs er gewoon bij kan zijn! Daarnaast is het natuurlijk rond deze tijd ook weer Valentijn. Het is ook mogelijk om beiden mee te maken vanuit deze geweldig romantische stad!

vanaf
66
p.p.

Carnaval Venetië Tijdperk: 11. feb. 2018 - 28. feb. 2018

Origine
Eindhoven, Brussels South Charleroi Airport
Bestemming
Venetie

Prijsopmaak

  • Vlucht: €26,-
  • Hotel: €80,- per 3 dagen/2 personen = €40,-
  • Totaal: €66,-

Vertrekdata

Carnaval in Venetië wordt gehouden van 27 januari tot en met 13 februari. Vliegen naar Venetië kan in die periode al vanaf €31. Je vertrekt vanaf Brussel-Charleroi of Eindhoven omdat hier de prijzen het laagst liggen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Venetië gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Wij raden je het 3*-Locanda Conterie aan. De prijzen liggen in deze maand duurder in Venetië door het Carnaval, maar dit hotel heeft de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding behouden. De accommodatie is in typisch Venetiaanse stijl ingericht en sluit perfect aan bij het Carnivals thema. Bovendien is het gesitueerd in een oude villa en heeft het een uitmuntende locatie. Locanda Conterie biedt een comfortabel verblijf na een dag slenteren door de mooie straten van Venetië. Bovendien zal je dagelijks worden voorzien van een ontbijtje.

Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten - 16

Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten - 14
Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten - 12
Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten - 10
Citytrip Venetië: slechts €66 incl. 3 dagen verblijf in goed hotel met ontbijt en vluchten - 8
Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.