Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten

Een deal van , 13. feb. 2018 7:06

Ahoy,

In het hoogseizoen lekker er tussenuit naar de Costa Brava met vrienden, vriendinnen of partner? Kies dan voor een fijne vakantie met verblijf in een geweldig adults only hotel in het gezellige Lloret de Mar in Spanje. Het Delamar hotel heeft een centrale ligging en zeer goede recensies, maar liefst een 4,5/5 via TripAdvisor en een Traveler's Choice Award, de hoogst behaalbare onderscheiding van TripAdvisor. Wat betaal je daar naar voor, voor zo'n vakantie in het hoogseizoen, in het gezellige Lloret de Mar? Slechts €327 via Prijsvrij!

vanaf
327
p.p.

Hoogseizoen Lloret de Mar Tijdperk: 1. jun. 2018 - 30. sep. 2018

Origine
Brussel, Brussels South Charleroi Airport, Eindhoven, Amsterdam, Dusseldorf
Bestemming
Barcelona, Mallorca
 • Details

  Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 16
  Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 14


Vertrekdata

Als je zo goedkoop mogelijk vakantie wilt vieren in Lloret de Mar, kun je het beste vertrekken op 26 juni. Wil je liever wat later vertrekken? Dan zijn de volgende data voorbeelden van andere, zeer goed geprijsde mogelijkheden: 5 juli (€386) of 10 juli (€402). Als je op de 26e vertrekt, vlieg je vanaf Brussel-Charleroi omdat hier het vertrek het goedkoopste is. Je kunt tevens vliegen vanaf andere luchthavens, dit is eventueel tegen een meerprijs. Transfers van en naar de accommodatie zijn inbegrepen.

Verblijf

Tijdens deze vakantie op de Costa Brava verblijf je in het 3*-Delamar, dat een hele mooie 4,5/5 krijgt op TripAdvisor en een Traveler's Choice Award, de hoogst behaalbare onderscheiding van TripAdvisor. Dit complex ligt midden in Lloret de Mar met winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden allemaal mooi in de buurt. Het mooie strand is op slechts 2 minuten lopen afstand gelegen! Het hotel beschikt onder andere over een zwembad, poolbar en gym. Ook beschikt het over een goed restaurant. De kamers zijn basic maar smaakvol ingericht en voorzien in alle gemakken, zoals airco, een mooie keuken en een balkon. Verblijf is op basis van logies, ontbijt is niet inbegrepen.

Transfers

Transfers zijn niet inbegrepen, je kunt een huurauto reserveren, een transfer boeken via HolidayTaxi of via de aanbieder zelf.

Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 12
Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 10
Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 8
Hoogseizoen Lloret de Mar: slechts €327 voor 7 dagen in geweldig Adults Only hotel incl. vluchten - 6