Vakanties
voor 263€

In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263

Een deal van , 31. mei. 2016 10:02

Ahoy Vakantiepiraten,

Heb je nog geen vakantie gevonden voor in de zomer en begin je al lichtelijk te stressen? No problems, wij helpen je uit de brand met een heerlijke deal naar het prachtige Rhodos! Want je betaalt via Corendon nu maar €263 voor een volle week in een 3,5*-hotel, en dat in de zomervakantie! Die kun je toch echt niet laten gaan. De hoogste tijd om te boeken.

voor
263€

In de zomer naar Rhodos Tijdperk: 3. jul. 2016 - 10. jul. 2016

Origine
Amsterdam
Bestemming
Rodos
  • Details

    In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263 - 6


Vertrekdata

De datum waarop je het goedkoopst kunt vertrekken? Dat is 3 juli. Een andere goedkope datum om te vertrekken is 5 juli. Andere dagen zijn al snel duurder in de zomervakantie. Alle vluchten zullen vertrekken vanaf vliegveld Amsterdam.

Verblijf

Yes, eindelijk op plek van bestemming. En dit is het hotel waar je slaapt! Emerald heeft 3,5* en krijgt een 4/5 beoordeling op Tripadvisor. De appartementen liggen op maar 300 meter afstand van het strand van Kremasti. Het centrum van Trianda vind je op ongeveer 2 km afstand. Het leuke centrum van Rhodos-stad op 11 km. Heb je geen zin om een fiets te huren, dan kun je ook opstappen bij de bushalte 300 meter verderop. Het hotel heeft een eigen tuin met twee zwembaden en twee kinderzwembaden met zonneterras. Het verblijf is zonder ontbijt.

In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263 - 4


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263 - 2

In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263

In de zomer naar Rhodos: 8 dagen inclusief vluchten en verblijf in 3,5*-hotel slechts €263