Vakanties
vanaf 54€ p.p.

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 6. okt. 2019 13:00

Ahoy Piraten,

Heb jij al je kerstmarktjes al gepland voor eind november en december? Zo niet, dan hebben wij een leuke tip voor je. In de stad van de prinsessen is een kerstmarkt natuurlijk een echt sprookje. De kerstmarkt van Wenen staat gepland van 16 november tot en met 24 december. Genoeg tijd dus om Wenen eens te bezoeken tijdens de Kerst-periode. Je hebt al een 4-daagse stedentrip te pakken voor slechts €54. Daar ga je spontaan Jingle Bells van zingen.

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 16

vanaf
54€
p.p.

Check details Tijdperk: 16. nov. 2019 - 24. dec. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Wenen

Mogelijke reisdata

Ook vliegen naar Wenen hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 2 tot 5 december. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Brussel Charleroi te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Lauda of Ryanair. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Arion Cityhotel Vienna. 02 dec - 05 dec. Prijs €121 met 2 personen.

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 10

Hilton Vienna. 02 dec - 05 dec. Prijs €656 met 2 personen.

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 8

Wenen Tips

Wat te doen in Wenen? Wenen staat bekend om haar musea: als je een liefhebber bent van kunst, kun je in deze stad je hart ophalen. Je kunt onder andere terecht in Schloss Belvedere, een prachtig historisch gebouw met een grote verzameling klassieke en moderne kunst. Andere hoogtepunten in Wenen zijn het MuseumsQuartier, het Hofburg Paleis, de Staatsopera, Stephansdom en Schloss Schönbrunn. In de tuinen van laatstgenoemde vind je Tiergarten Schönbrunn, de oudste dierentuin ter wereld.


Hou je van koffie, dan kom je in Wenen ook aan je trekken. De stad heeft namelijk tal van koffiehuizen waar je heerlijk kunt thee en koffie leuten en kunt proeven van Weense taartjes en gebakjes zoals Apfelstrudel en Sachertorte. Het beste uitzicht over de stad heb je vanaf de Donauturm (252 meter).


Impressie

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 6

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 4

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf - 2

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijfEenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Kerstmarkt in Wenen: 4-daagse stedentrip tijdens kerstmarkt voor €54, incl. vluchten en verblijf