Vakanties
vanaf 199,50€ p.p.

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf

Een deal van , 24. mrt. 2020 17:58

Ahoy Piraat!

Heel vervelend dat thuiszitten en nog niet wetende waar je volgende vakantie naartoe gaat. We proberen een beetje met deze deal te overtuigen dat het toch wel echt de juiste moment is om te boeken. Zeker deze deal, want je vliegt naar Tel Aviv in de kerstvakantie voor maar €62 retour vanaf Amsterdam!

In combinatie met een goedkope maar net verblijf betaal je slechts €199,50 voor een 8-daagse zonvakantie naar Tel Aviv. De vluchten zijn flexibele opties en het verblijf is gratis te annuleren. Met een gemiddelde van rond de 20 graden kom jij de kerstdagen wel door! Eet Hummus, lig aan het strand en bezoek het oude centrum van Jaffa.

vanaf
199,50€
p.p.

Details Tijdperk: 26. okt. 2020 - 27. feb. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Tel Aviv

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tel Aviv kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je van 21 t/m 28 december. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven al een suggestie gekozen. Kies je liever wat anders? In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf - 8

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf - 6

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf - 4

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf - 2

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Kerstvakantie naar Tel Aviv: 8-daagse stedentrip slechts €199,50 inclusief vluchten & verblijf