Vakanties
vanaf 149€ p.p.

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)

Een deal van , 25. feb. 2020 20:00

Ahoy Piraten!

Ben jij nog opzoek naar een scherp geprijsde wintersport aanbieding? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met deze aanbieding uit onze eigen wintersport zoekmachine boek je al een complete 8-daagse wintersportvakantie voor slechts €149 per persoon. Je vertrek eind maart en verblijft in een leuke chaletje vlakbij de piste!

Als dat nog niet genoeg was krijg je er ook nog een gratis skipas bij! Met deze skipas kan je 6 dagen lang skiën/snowboarden in twee regio's met meer dan 100 km aan pistes voor verschillende niveaus met zonnige afdalingen, diepsneeuw afdalingen en een funpark. En door de hoogte en de sneeuwinstallaties van het skigebied ben je verzekerd van sneeuw tijdens deze wintersportvakantie! Ook voor de nodige après-ski zit je helemaal goed in dit skigebied, er zijn meerdere zonneterrassen en cafés om na het zwoegen op de piste lekker bij te komen met een alcoholische versnapering.

Let wel op: deze voorbeeldprijs is op basis van 4 personen! Dus lekker de thermokleding aan, je neusje insmeren en gaan!

vanaf
149€
p.p.

Check de details Tijdperk: 25. feb. 2020 - 11. apr. 2020

 • Details

  Voorbeelddatum: 28 maart (klik op de screenshots voor meer data!)

  Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 12

  *Let op: deze prijs is op basis van 4 personen!

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 10

Deal informatie

 • 8 dagen, 7 nachten
 • Verblijf in een appartement bij Résidence La Crête du Berger
 • Appartement voor 4 personen
 • Gratis skipas voor 6 dagen t.w.v. €180
 • Inclusief parkeerplaats
 • De dichtstbijzijnde lift ligt op slechts 500 meter
 • Goedkoopste vertrek: 28 maart 2020

Skigebied

Met de 6-daagse skipas "SuperDévoluy & La Joue du Loup" (die je gratis bij deze vakantie krijgt) kan je skiën/snowboarden in twee regio's met meer dan 100 km aan pistes. Er zijn verschillende niveaus met zonnige afdalingen, diepsneeuw afdalingen en het "Mushroom Park" met een quarterpipe, big air, rails en een boardercross, kortom voor ieder wat wils. En door de hoogte en de sneeuwinstallaties van het skigebied ben je verzekerd van sneeuw tijdens deze wintersportvakantie!

Ook voor de nodige après-ski zit je helemaal goed in dit skigebied, er zijn meerdere zonneterrassen, cafés en discotheken om na het zwoegen op de piste lekker bij te komen met een alcoholische versnapering (of alcohol vrij natuurlijk).

Accommodatie

Tijdens deze wintersportvakantie verblijf je in een fijn appartement van Résidence La Crête du Berger, gelegen in het indrukwekkende Hautes-Alpes-massief. Deze leuke chaletjes liggen op maar 500 meter van de pistes en van het centrum van het gezellige La Joue du Loup. Verder kan je gebruik maken van de beschikbare skidepots en parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid). De appartementjes/studio's beschikken over een woon en slaap gedeelte, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en een terras of balkon.

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 8

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 6

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 4

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 2

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)

Complete 8-daagse wintersport in Frankrijk voor slechts €149 incl. verblijf vlakbij de piste & 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)