Vakanties
vanaf 139€ p.p.

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 19. okt. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

De hoofdstad van Oekraïne biedt niet alleen prachtige architectuur wat zich perfect leent voor een bijzondere stedentrip, vanaf hier is het mogelijk om Tsjernobyl te bezoeken. De nucleaire ramp van 1986 heeft nog steeds vele gevolgen voor de omgeving, maar is veilig genoeg om te bezoeken. Zo kun je één van de grootste verlaten steden van Europa, Prypjat bezoeken. Zo werp je niet alleen een blik hoe het leven er in de Sovjettijd eruit zag, maar ook hoe radioactiviteit impact heeft op het gebied.

Je kunt nu al vier dagen naar Kiev afreizen voor maar €50 inclusief vliegtickets en drie overnachtingen. Een dagexcursie naar Tsjernobyl kost €89 per persoon. Klinkt misschien niet heel goedkoop, maar het is de manier om deze bijzondere zone te zien. Je wilt natuurlijk deze regio op een veilige wijze verkennen.

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 18

vanaf
139€
p.p.

Details Tijdperk: 1. nov. 2019 - 31. mrt. 2020

Origine
Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Kiev

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Kiev kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Weeze. In het voorbeeld ga je van 23 tot 26 januari. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door RyanAir. Je boekt de vlucht, het verblijf en de excursie apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is voor iedereen de keuze voor een mooi verblijf anders. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 10

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 8

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 6

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 4

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf - 2

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Stedentripje Kiev inclusief heftige excursie naar Tsjernobyl voor €139 incl. vluchten & verblijf