Vakanties
vanaf 59€ p.p.

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf

Een deal van , 8. nov. 2019 16:00

Ahoy Piraat!

Een lang weekendje Tallinn zorgt ervoor dat je helemaal terug in de tijd gaat. Deze stad is zo bijzonder gezien het Middeleeuws karakter. Wil je deze sfeer proeven? Breng dan een bezoekje aan Olde Hansa, een restaurant waar de tijd stil lijkt te staan.

Verder hoeft zo'n lang weekendje weg niet veel te kosten, want je betaalt voor een lang weekend Tallinn slechts €59! Dit is inclusief vluchten en een centraal gelegen verblijf!

vanaf
59€
p.p.

Check deal Tijdperk: 6. dec. 2019 - 23. mrt. 2020

Origine
Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Tallinn

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 12

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tallinn kan van januari tot en met maart al vanaf €26. Het goedkoopste vertrek is vanaf Weeze (over de grens bij Nijmegen/Venlo). In het voorbeeld ga je van 14 tot 17 februari, maar er zijn meerdere weekenden mogelijk. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Tallinn. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 10

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 8

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 6

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 4

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf - 2

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Uniek lang weekendje weg naar Tallinn vanaf €59 incl. vluchten en centraal verblijf