Vakanties
vanaf 64€ p.p.

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65

Een deal van , 1. jan. 2019 14:00

Ahoy Piraat!

Als er een stad is waarbij je denkt aan een sprookje, dan is het zeker Tallinn. Geniet van een heerlijk weekendje van een magisch avontuur met een stedentripje in de hoofdstad van Estland! Deze stad heeft nog een prachtige middeleeuwse muur, sfeervolle en bruisende straatjes vol met winkels, lekkere restaurants en je kunt hier heerlijk vertoeven met leuke barretjes, waaronder het mystieke Labor Bar. Wil je toch wat meer een middeleeuwse ervaring, ga dan eten bij de Olde Hansa, wat zeker een aanrader is! Geniet van jouw sprookje voor slechts €64! Dit is inclusief vluchten en drie overnachtingen!

vanaf
64€
p.p.

Check de details Tijdperk: 11. jan. 2019 - 29. mrt. 2019

Origine
Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Tallinn

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tallinn kan van januari tot en met maart al vanaf €25. Het goedkoopste vertrek doe je vanaf Weeze (over de grens bij Nijmegen/Venlo). In het voorbeeld ga je van 15 tot 18 maart, maar er zijn meerdere weekenden mogelijk. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Tallinn. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Suggesties

In de tabel hierboven zie je Katus Hostel als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

4*-L'Ermitage Hotel - 4/5 score op Tripadvisor. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten.

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 12

4*-Radisson Blu Hotel Olumpia - 4/5 score inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten.

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 10

Impressie

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 8

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 6

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 4

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65 - 2

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek de magie in Tallinn! Lang weekendje incl. vlucht & verblijf slechts €65