Lekker naar Milaan: 3 dagen in fijn 4*-hotel met ontbijt voor maar €131,50 incl. vluchten

Een deal van , 31. dec. 2017 6:03

Ahoy Vakantiepiraten!

Italië kent een hele hoop prachtige steden, maar Milaan staat toch erg ver bovenaan ons lijstje met favorieten! Eigenlijk alles wat je zoekt in een fijne stedentrip vind je hier: historische bezienswaardigheden, heerlijk eten, oneindig veel shop plezier en natuurlijk een aangenaam klimaat. Bebsy brengt je nu voor maar €131,50 naar het bruisende Milaan! Voor deze scherpe prijs krijg je niet alleen de vluchten, maar ook een heerlijk 4*-verblijf en een dagelijks ontbijtje. Als dat geen fijne citytrip wordt!

vanaf
131,50
p.p.

Deal info Tijdperk: 31. dec. 2017 - 25. okt. 2018

Origine
Brussel, Eindhoven, Amsterdam, Charleroi, Weeze
Bestemming
Milaan

Mogelijke vertrekdata

Deze deal boek je het goedkoopst bij een vertrek op o.a. 16 januari vanuit Brussel. In dit geval betaal je maar €131,50 per persoon. Daarnaast is vertrekken vanuit Eindhoven een voordelige optie, boeken is al mogelijk voor maar €161,50 per persoon. In de kalender van Bebsy vind je snel en eenvoudig jouw ideale reisdata

Accommodatie

Je gaat verblijven in het luxe 4*-hotel Degli Arcimboldi, dat een mooie 4/5 krijgt op Tripadvisor. Het hotel is gelegen in de wijk Bicocca-Zara, vlakbij een metrostation waarmee je in no-time op elke plaats van bestemming bent. In de ochtend geniet je van een lekker ontbijtje, zodat je er de hele dag weer tegenaan kunt. De kamers bieden uitzicht op de stad en zijn voorzien van airconditioning en flatscreen-TV. De badkamer heeft een douche.

Lekker naar Milaan: 3 dagen in fijn 4*-hotel met ontbijt voor maar €131,50 incl. vluchten - 10
Lekker naar Milaan: 3 dagen in fijn 4*-hotel met ontbijt voor maar €131,50 incl. vluchten - 8
Lekker naar Milaan: 3 dagen in fijn 4*-hotel met ontbijt voor maar €131,50 incl. vluchten - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.