Vakanties
vanaf 368€ p.p.

Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers

Een deal van , 9. aug. 2017 17:04

Ahoy,

Op zoek naar een leuke en verrassende vakantiebestemming, voor een zeer vriendelijke prijs? Laat populaire landen als Frankrijk en Italië voor wat ze zijn en ontdek het leuke Macedonië! Je gaat via TUI verblijven in het fantastische 4*-Villa Katerina welke direct gelegen is aan het meer van Ohrid en spectaculaire uitzichten biedt. De moderne studios van Villa Katerina scoren een 9,1 waardering via Booking.com. Bovendien vertrek je binnenkort al voor een kleine prijs van €368. Wel snel boeken want het gaat hier om de laatste kamers.

vanaf
368€
p.p.

Luxe vakantie Macedonië Tijdperk: 25. aug. 2017 - 7. okt. 2017

Origine
Eindhoven
Bestemming
Meer van Ohrid
  • Details

    Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 14
    Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 12


Vertrekdata

Profiteren van de goedkoopste vertrekdata doe je op 15 september vanuit Eindhoven. Let op, er is nog maar 1 kamer beschikbaar van de goedkoopste prijs. Echter zijn er ook andere voordelige data beschikbaar in de maand september. Je betaalt ongeveer 65 euro als je van Amsterdam wenst te vertrekken. Je verblijft op basis van logies.

Accommodatie

Tijdens deze vakantie kom je te verblijven in 4*-Villa Katerina welke moderne studios met zeezicht biedt. Deze accommodatie ligt op slechts 1 minuut lopen van het strand. Villa Katerina ligt aan het meer van Ohrid heeft flatscreen-tv's en airconditioning. De accommodatie biedt een tuin met een terras en gratis WiFi in alle ruimtes. Je kunt bij Villa Katerina gebruikmaken van barbecuefaciliteiten of een fiets huren om de schitterende omgeving te verkennen. Het personeel helpt graag mee met het regelen van verschillende activiteiten, zoals kanoën, duiken en vissen. Villa Katerina scoort via Booking.com een geweldige 9,1 beoordeling o.b.v. 25 beoordelingen.

Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 10
Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 8
Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 6
Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers - 2

Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers

Luxe vakantie aan het meer van Ohrid, Macedonië: 8 dagen in 4*-studio voor slechts €368 incl. vluchten en transfers