Vakanties

Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348

Een deal van , 5. dec. 2016 9:18

Ahoy VakantiePiraten!

Dit is hét moment om te profiteren van de lage prijzen van het voorseizoen, en wij helpen je daar graag bij! Neem bijvoorbeeld deze deal naar het mooie Kreta! Als je nu boekt bij Stip Reizen betaal je slechts €359 voor deze volledige verzorgde all inclusive reis naar Griekenland. 8 dagen genieten in een 5*-hotel, het strand op slechts 100 meter en de vluchten en transfers zijn ook nog eens inbegrepen. Alles is geregeld! Daarnaast liggen de temperaturen op Kreta in april boven de 20 graden, een heerlijk begin van het voorjaar dus!


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vertrek vind je in april, als je vertrekt op 3, 5, 10 of 12 april betaal je slechts €348. Daarna liggen de prijzen veelal ruim boven de €400. Je vliegt van Amsterdam naar Heraklion, vluchten worden uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines. Transfers van en naar de accommodatie zijn inbegrepen.

Accommodatie

Op Kreta ga je verblijven in het luxe 5*-hotel Rethymno Mare, dat een zeer mooie 8,3 op Zoover krijgt. Dit ruim en verzorgde complex ligt op slechts 100 meter van het strand, de zee is dus altijd mooi in de buurt. Rethymno Mare beschikt onder andere over een buffet- en à-la-carte restaurant, waar je elke dag heerlijk kunt genieten van het all inclusive arrangement. Daarnaast zijn er verschillende bars waar je de dorst kunt lessen. Je kunt heerlijk plonsen in het grote zwembad, om daarna lekker op te warme op het ruime zonneterras. In de discobar kunnen in de avond de voetjes van de vloer. Je verblijft in een superior-kamer (max. 3 personen), deze beschikken onder andere over een sateliet-televisie, airco en een balkon.

Fotoimpressie

Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348 - 10
Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348 - 8
Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348 - 6
Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!


Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348 - 2

Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348

Luxe vroegboek topper Kreta: 8 dagen in all in 5*-hotel incl. vluchten en transfers slechts €348