Vakanties
vanaf 381€ p.p.

Machtig Macedonië: 8 dagen all inclusive in 4*-hotel voor slechts €381 incl. vluchten en transfer

Een deal van , 2. mei. 2018 13:00

Ahoy Piraten,

Ben je al eens in Macedonië geweest? Nee? Dan moet je zeker eens gaan! Macedonië is nog niet overspoeld door massa tourisme en heeft zeer veel te bieden. Skopje is een bezoekje waard, maar Ohrid is misschien nog wel het mooiste dat Macedonië te bieden heeft. En laat daar nu net onze laatste deal heen gaan! 8 dagen all inclusive in het 4*-hotel Makpetrol voor slechts €381. De vluchten van Amsterdam naar Ohrid (en terug natuurlijk) en transfers zijn inbegrepen. Yo-ho-ho! Dat is pas een goede deal!

vanaf
381€
p.p.

Machtig Macedonië Tijdperk: 13. mei. 2018 - 9. okt. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Ohrid

Deal Info

  • 8 dagen
  • Verblijf in 4*-hotel Makpetrol
  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Inclusief handbagage
  • Verblijf op basis van all inclusive
  • 2-persoonskamer
  • Goedkoopste vertrek: mei
  • Voorbeelddatum: 15 mei

Verblijf

Benieuwd waar je verblijft? Je gaat overnachten in het 4*-hotel Makpetrol, dat een zeer goede 4/5 krijgt op Tripadvisor en een dikke 8,2 op Zoover. Hier kom je 8 dagen langs niets tekort. Het hotel ligt in een zeer groene en natuurrijke omgeving, via de tuin loop je zo naar het prachtige Meer van Ohrid. In deze tuin vind je ook het mooie zwembad met kinderbad. Omdat je op all inclusive basis verblijft, kun je de hele dag genieten van het heerlijke eten dat hier geserveerd wordt. Daarnaast kun je gebruik maken van de ligbedjes op het strand. In een sportieve bui? In Makpetrol kun je onder andere voetballen, volleyballen, fitnessen en tennissen. Voor pure ontspanning ga je naar de sauna. De kamers beschikken over airco, satelliettelevisie en hebben een mooi balkon met uitzicht over het meer.

Machtig Macedonië: 8 dagen all inclusive in 4*-hotel voor slechts €381 incl. vluchten en transfer - 4

Machtig Macedonië: 8 dagen all inclusive in 4*-hotel voor slechts €381 incl. vluchten en transfer - 2

Machtig Macedonië: 8 dagen all inclusive in 4*-hotel voor slechts €381 incl. vluchten en transfer

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Machtig Macedonië: 8 dagen all inclusive in 4*-hotel voor slechts €381 incl. vluchten en transfer