Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49

Een deal van , 15. nov. 2018 8:58

Ahoy Piraat!

Het zal je maar gebeuren. Je hebt vliegtickets naar een ander werelddeel voor twee tientjes. Het lijkt onvoorstelbaar, maar een retourticket naar Marrakech is nu goedkoper dan een enkeltje Groningen - Amsterdam! Je vliegt namelijk voor €20 vanaf Weeze retour naar deze fantastische stad, met talrijke winkeltjes, restaurantjes en heerlijke straatjes waar je eindeloos kunt dwalen. Marrakech lijkt bijna uit het verhaal duizend-en-één-nacht te komen. Het bruisende plein Jemaa el Fnaa laat je betoveren. Net om de hoek van dit plein bevindt zich het Majorelle Hostel, waar je heerlijk kunt vertoeven van het gastvrije Marokko.

vanaf
49
p.p.

Check de details Tijdperk: 15. nov. 2018 - 8. jan. 2019

Origine
Niederrhein Weeze Airport, Eindhoven, Brussel, Charleroi
Bestemming
Marrakech

Reismogelijkheden

Vliegen naar Marrakech kan het goedkoopst in december tot en met maart. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Weeze, vlak over de grens bij Nijmegen/Venlo. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Ook kan je vanaf Eindhoven, Charleroi of Brussel Internationaal vliegen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Marrakech kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra suggesties voor een goed verblijf in het magische Marokko. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het Majorelle Hostel als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

3*-Hotel Racine Marrakech - 8,3/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten.

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49 - 10

3*-Dar Narjis - 8,5/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten.

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49 - 8

Impressie

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49 - 6

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49 - 4

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49 - 2

Goedkoper kan niet: 4 dagen Marrakech incl. vlucht & verblijf slechts €49

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven