Vakanties

Mega goedkoop Italië: 6 dagen Puglia voor slechts €117 incl. vluchten & 4*-hotel

Een deal van , 5. dec. 2019 11:00

Wauw! Deze vakantie naar Italië is nu bizar goedkoop! Voor slechts €117 ga je 6 dagen vakantie vieren in Puglia, een schitterende regio in het zuiden van Italië. Je verblijft in een 4*-hotel direct aan het strand met panorama-terras, zwembad en mediterrane tuin. Dat is toch geen geld! Met deze 6 dagen heb je genoeg tijd om de mooiste plekjes van Puglia te ontdekken zoals de Romaanse kathedralen van Bari, het mysterieuze Castel del Monte, de schitterende Castellana-grotten en de fascinerende Itria Vallei met de Trulli's van Alberobello. Wees er snel bij want OP=OP!

5. dec. 2019 - 25. okt. 2020
Mega goedkoop!
Brussel
4*-hotel
4/5 op TripAdvisor
Tweekamerappartement
Dealinformatie

  • 6 dagen (5 nachten)
  • Verblijf 4*-Riva del Sole
  • Vluchten vanaf Brussel Charleroi
  • Transfers niet inbegrepen
  • Inclusief handbagage, ruimbagage tegen meerprijs
  • Verblijf op basis van logies
  • Tweekamerappartement
  • Goedkoopste vertrek: maart
  • Voorbeelddatum: 5 t/m 10 maart 2020

Accommodatie

Tijdens deze heerlijke vakantie ga je verblijven in het 4*-Riva del Sole, op een rustige locatie direct aan zee! Het hotel beschikt over een prachtige tuin, panoramaterras, zwembad en privéstrand. Door de centrale ligging kan je heel makkelijke leuke excursies naar historische en culturele bezienswaardigheden doen! Bezoek bijvoorbeeld de Romaanse kathedralen van Bari, het mysterieuze Castel del Monte, de schitterende Castellana-grotten en de fascinerende Itria Vallei met de Trulli's van Alberobello (de typische witte hutjes uit deze regio).

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Mega goedkoop Italië: 6 dagen Puglia voor slechts €117 incl. vluchten & 4*-hotel