Vakanties
voor 72€

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72

Een deal van , 23. mei. 2016 17:22

Ahoy VakantiePiraten!

Boedapest, George Ezra bezong deze prachtige stad al op treffende wijze "My house in Budapest, my hidden treasure chest". En een pareltje is de hoofdstad van Hongarije zonder meer. Hier vind je de grandeur van een echte hoofdstad en tegelijkertijd een hele relaxte en toffe sfeer. De mix tussen jong en oud, historisch en hip en authentieke cultuur en nieuwe trends gaat hand in hand in deze stad. Met deze DIY-reis zit je nu voor een heel mooi prijsje al 5 dagen in deze geweldige stad.

voor
72€

Midweek Boedapest Tijdperk: 1. jun. 2016 - 8. jul. 2016

Origine
Eindhoven
Bestemming
Boedapest
  • Vluchten

    Data

    20 juni - 24 juni

    Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 22

Mogelijk reisdata

Vliegen naar Boedapest kan in juni al vanaf €38. Het goedkoopste vlieg je van 20 tot 24 juni, deze retourvlucht kost je €38. Je vertrekt vanaf Eindhoven, omdat hier de tickets het goedkoopst zijn. Je kunt op sommige data nog goedkoper vliegen, zoals je hieronder in het schema zult zien, maar omdat je dan langer in Boedapest verblijft, zullen de kosten uiteindelijk hoger liggen. Mocht de datum of deze luchthaven jou niet uitkomen, dan zijn er nog verschillende andere opties:

Data Prijs
16 juni - 19 juni €59 Boek
22 juni - 26 juni €59 Boek
22 juni - 29 juni €33 Boek
1 juli - 8 juli €75 Boek

Prijzen overige luchthavens voor 20 juni:

Brussel - €43
Charleroi - €43
Rotterdam - €59
Düsseldorf-Weeze - €116
Köln - €118
Amsterdam - €129
Düsseldorf - €144

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij enkele opties op een rij gezet voor een verblijf in Boedapest. De een is wat goedkoper terwijl een ander weer wat luxer is. Eén ding hebben deze accommodaties sowieso in overeenkomst, het zijn allemaal fijne plekken om jouw midweek door te brengen en de verblijven hebben minimaal een 4,/5 beoordeling op Tripadvisor.

Budget:

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 20

Prijs per nacht: €9
Prijs totaal vlucht + verblijf: €72
Tripadvisor beoordeling 4,5/5

Een tikkeltje duurder:

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 18

Prijs per nacht: €33
Prijs totaal vlucht + verblijf: €170
Tripadvisor beoordeling 4,5/5

Royalty in Boedapest:

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 16

Prijs per nacht: €119
Prijs totaal vlucht + verblijf: €513
Tripadvisor beoordeling 4,5/5

Boedapest

Boedapest is een van de steden in Europa die je gezien móet hebben! De hoofdstad van Hongarije ademt historie en vraagt erom om ontdekt te worden, je zult je dan ook geen moment vervelen. Begin met een fijne stadswandeling en neem een kijkje bij het statige Hongaarse parlementsgebouw. Als je wilt ontspannen, is het een aanrader om een van de vele parken te bezoeken die de stad rijk is. Ultieme relaxatie vind je in een van de befaamde badhuizen, zoals de Szechenyi Baths. Voor een adembenemend panorama en een prachtig ondergaande zon moet je op Geller-Hegy zijn. Bovenop deze berg zie je pas echt goed wat voor een geweldige stad Boedapest is! Zin in een dagje uit in de stad zelf, bezoek de historische dierentuin die midden in het centrum ligt! Als je lekker door wilt zakken, zit je ook goed in deze stad. Sluit je aan bij een van de beroemde pub crawls of ga zelfs op ontdekking in het Hongaarse nachtleven! Wat je ook doet, Boedapest zal een onuitwisbare indruk op je achterlaten.

Impressie Boedapest:

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 14
Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 12
Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 10
Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 8
Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 6


Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 4

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72 - 2

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72

Midweek Boedapest: 5 dagen met verblijf en vluchten slechts €72