Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers

Een deal van , 12. jan. 2018 10:02

Ahoy Vakantiepiraten!

Klaar voor een uitstapje naar Malta? Dit kleurrijke en veelzijdige eiland is een heerlijke vakantiebestemming, ook wanneer je in de winter op zoek bent naar wat rust en een aangenaam klimaat. Een voordeel van reizen buiten het hoogseizoen is natuurlijk ook dat de prijzen lekker laag zijn. Niet warm genoeg om in de zee te zwemmen maar perfect om te gaan wandelen en de eilanden van Malta te gaan ontdekken. Deze deal laat het zien: ga met Prijsvrij maar liefst 6 dagen naar Malta voor maar €160! Geniet van alle rust en de prachtige omgeving op dit mooie eiland, terwijl je ook dat fijne zonnetje weer eens ziet.

vanaf
160
p.p.

Deal info Tijdperk: 12. jan. 2018 - 19. okt. 2018

Origine
Brussel, Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Malta
  • Details

    Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers - 13
    Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers - 11


Mogelijke vertrekdata

Deze deal boek je het goedkoopst bij een vertrek op 31 januari, dan betaal je maar €160 per persoon. Ook een langer verblijf is super voordelig te boeken, zo kun je op die datum ook 8 dagen weg voor maar €183 of bijvoorbeeld 13 dagen weg voor maar €239! Vertrekken doe je in deze gevallen vanuit Brussel, maar ook wanneer je liever vanuit Amsterdam of Eindhoven vertrekt zijn er verschillende voordelige opties te vinden. In januari en februari vind je verschillende voordelige vertrekopties!

Accommodatie

Verblijven doe je in het 4*-Hotel Ramla Bay Resort, een populaire en geliefde accommodatie direct aan het strand gelegen. Ramla Bay Resort ligt op het meest noordelijke puntje van Malta en kijkt uit op de eilanden Comino en Gozo. De accommodatie beschikt over een eigen strand, weelderige tuinen, 2 buitenbaden en 1 binnenbad. Ook de sportieveling zit hier goed want in de fitnessruimte kun je ook tijdens je vakantie aan je conditie werken. Ramla Bay beschikt ook over een wellnesscentrum met sauna die gratis toegankelijk is voor hotelgasten. Deze accommodatie scoort een hoge 4/5 score op Tripadvisor met een Certificate of Excellence.

Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers - 9
Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers - 7
Mooi Malta: 6 dagen in heerlijk 4*-resort met ontbijt voor maar €160 inclusief vluchten en transfers - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.