Naar de Côte d'Azur: 8 dagen Frankrijk slechts €316 vluchten, verblijf en huurauto

Een deal van , 11. jan. 2018 4:04

Arrr Piraten!

De Côte d'Azur, dat is natuurlijk vakantie vieren pur sang. Prachtige steden als Nice, de stranden van Pampellone en historische dorpjes als Ramatuelle en Port Grimaud: de regio heeft voor iedere vakantieganger wel iets te bieden. We hebben nu goed geprijsde vluchten gevonden naar Nice vanaf Amsterdam. Neem daarbij een fijn hotel plus een kekke huurauto en je bent slechts €316 kwijt voor 8 dagen Zuid-Frankrijk. Vliegticktes zijn het goedkoopst van april tot en met juni, vertrek vanaf Eindhoven is tevens voordelig. Vluchten worden uitgevoerd door Easyjet of Transavia.

vanaf
316
p.p.

Deal Info Tijdperk: 4. apr. 2018 - 27. jun. 2018

Origine
Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Nice

Prijsberekening voorbeelddata 6 juni - 13 juni

Vlucht per persoon: €49
Verblijf totaal bij goedkoopste suggestie Hotel O Villagio : €396
Verblijf per persoon bij Hotel O Villagio: €198
Prijs huurauto per persoon: €138 / 2 = €69
Vlucht, verblijf en huurauto totaal per persoon: €316

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Nice kan goedkoop in maanden april, mei en juni. In het voorbeeld ga je van 6 juni tot en met 13 juni, met een vertrek vanuit Amsterdam. Deze retourvlucht kost je €49. Je kunt voor deze prijs tevens vliegen vanaf Eindhoven, deze vluchten worden uitgevoerd door Transavia. Je boekt de vlucht, het verblijf en de huurauto apart. Boek je liever alles in één keer? Dat kan gemakkelijk via onze vakantie-zoekmachine.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool Boek in 1 klik

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf aan de Côte d'Azur.

Naar hotel-tool

Naar de Côte d'Azur: 8 dagen Frankrijk slechts €316 vluchten, verblijf en huurauto - 14

Naar de Côte d'Azur: 8 dagen Frankrijk slechts €316 vluchten, verblijf en huurauto - 12

Naar de Côte d'Azur: 8 dagen Frankrijk slechts €316 vluchten, verblijf en huurauto - 10

Naar de Côte d'Azur: 8 dagen Frankrijk slechts €316 vluchten, verblijf en huurauto - 8

Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.