Vakanties
vanaf 546€ p.p.

OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage!

Een deal van , 24. aug. 2019 15:00

Ahoy Piraat!

Wil je een goede deal? Dan zorgen wij voor een goede deal! Zelfs wij zijn verbaasd over deze deal en dan met name de prijs. Voor slechts €614 heb je normaal gesproken geen vakantie naar Bali, laat staan voor ruim drie weken! Maar dat is nog niet alles, want we blijven je verrassen: je verblijft namelijk in een deluxe tweepersoonskamer. De vluchten zijn met 5*-vliegmaatschappij Singapore Airlines met ruimbagage - perfect aangezien Singapore Airlines wordt beschouwd als één van de beste vliegmaatschappijen ter wereld! Daarnaast vier je met sommige voorbeelddata eveneens de kerstdagen op Bali, hoe bijzonder is dat! Boek daarom snel bij Expedia en wacht niet te lang, want OP = OP!

vanaf
546€
p.p.

Details Tijdperk: 2. okt. 2019 - 23. feb. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Denpasar

Deal informatie

  • 27 dagen (24 nachten)
  • Vliegen vanaf Schiphol met 5*-Singapore Airlines inclusief ruimbagage
  • Verblijf in 2*-Baldev Casa
  • Transfer niet inclusief
  • Goedkoopste vertrek: 29 november

Singapore Airlines

In sommige gevallen heb je een lange overstap op Singapore Airport. We zullen VakantiePiraten niet zijn, als we niet gekeken hebben om dit nadeel om te zetten in een voordeel. Door een lange overstap met Singapore Airlines op het vliegveld van Singapore, kom je in aanmerking voor een gratis tour om door de stad om eveneens Singapore te verkennen. Klik hier voor meer informatie.

Ook wordt het vliegveld van Singapore beschouwd als één van de mooiste vliegvelden ter wereld, waardoor je zeker wat tijd kunt uittrekken om het te verkennen. Bij andere vertrekdata zijn wellicht andere vliegmaatschappijen van toepassing. Enkele mogelijke alternatieven zijn Air China, KLM of Garuda Indonesia. Hiervoor gelden andere voorwaarden.

Accommodatie

Je verblijft in een nette accommodatie genaamd OYO 1220 Baldev Casa. Verwacht geen overbodige luxe, maar een net verblijf met heerlijk zwembad. De deluxe kamers zijn netjes en modern ingericht, maar toch is de een traditionele stijl behouden. Er is gratis wifi en ook kan je gratis parkeren bij deze accommodatie. Je verblijft in de bruisende hoofdstad Denpasar, waar je makkelijk kunt verplaatsen. Je krijgt ook nog eens gratis mineraalwater op de kamer, wat een gastvrijheid!

Impressie

OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage! - 6

OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage! - 4OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage! - 2

OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage!

OH MY! Ruim 3 weken Bali slechts €614 incl. verblijf, 5*-Singapore Airlines vluchten & ruimbagage!