Vakanties
vanaf 539€ p.p.

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 30. nov. 2019 15:00

Ahoy Piraten,

Ben jij ook zo benieuwd naar de geboortegronden van Borat? Hoe zou het leven in Kazachstan zijn? Het immens grote land is ruim 66 keer zo groot als Nederland, maar herbergt ongeveer evenveel inwoners. Enkele van de bezienswaardigheden zijn het Meer van Big Almaty, de Baiterek toren of de bergen van Medeo en Shymbulak waar je heerlijk kunt skiën. Daarnaast staat Kazachstan bekend om haar ruimtevaart-programma. Onze eigen Andre Kuipers is hier geland! Je hebt al een 13-daagse reis geboekt voor slechts €539. Dat is inclusief vluchten en verblijf! Doe Borat de groetjes van ons!


Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf - 10

Dealinformatie

  • 13 dagen (12 nachten)
  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Verblijf in 4*-King Hotel Astana
  • Verblijf op basis van logies
  • Voorbeelddatum: 12 maart

Accommodatie

Het 4*-King Hotel Astana ligt in het centrum van Noersoeltan. Binnen een straal van 5 kilometer vind je bezienswaardigheden zoals het Kazhimukan Munaitpasov stadion, het Schoolkinderenpaleis en het Ministeriehuis. In het hotel vind je een restaurant, een bar en louge, een conferentieruimte voor al je feestjes en natuurlijk 24-uurs roomservice. Daarnaast vind je ook gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. Wel zo belangrijk als je foto's naar huis wilt doorsturen. Wil je uitjes boeken naar andere delen van Kazachstan? Dan is de receptie je beste vriend!

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf - 8

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf - 6

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf - 4

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf - 2

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Ontdek Kazachstan: 13 dagen op avontuur voor €539, incl. vluchten en verblijf