Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten

Een deal van , 6. dec. 2017 9:04

Ahoy Vakantiepiraten!

Heb jij New York ook zo hoog op de bucketlist staan? Deze iconische stad in de Verenigde Staten moet je ooit bezocht hebben, al is het alleen maar om die 24/7 mentaliteit eens mee te maken. Want in the city that never sleeps is altijd iets te doen! Met deze deal uit onze vakantie-zoekmachine wordt het nog eens extra leuk! Je betaalt nu namelijk maar €672 voor een 7-daagse stedentrip! Uiteraard zijn de vluchten inbegrepen bij deze deal, maar het luxe 4*-verblijf wat je erbij krijgt maakt het helemaal aantrekkelijk! Wees er snel bij en boek die toffe citytrip!

vanaf
672
p.p.

Deal info Tijdperk: 8. dec. 2017 - 1. nov. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
New York City
  • Details

    Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 16
    Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 14


Mogelijke vertrekdata

Deze deal boek je het goedkoopst bij een vertrek op 25 januari vanuit Amsterdam, je betaalt dan maar €672 per persoon. Ook vertrekken vanuit Brussel is mogelijk voor een scherpe prijs, de goedkoopste opties boek je vanuit daar al voor maar €707 per persoon. In januari vind je verschillende voordelige opties, met de agenda in onze vakantie-zoekmachine vind je eenvoudig en snel jouw ideale reisdata. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een korter of langer verblijf.

Accommodatie

Het 4*-Westin New York Grand Central gaat jouw uitvalsbasis zijn, en wat voor 1! Met een nette 4/5 score en Certificate of Excellence op Tripadvisor en een goede 8,2 op Zoover weet je zeker dat je hier goed zit. De centrale ligging in Manhattan is natuurlijk ideaal, maar je geniet hier ook van ruime hotelkamers, een fitnesscentrum en een restaurant.

Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 12
Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 10
Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 8
Op naar New York: 7-daagse citytrip slechts €672 incl. verblijf in centraal 4*-hotel en vluchten - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.