Vakanties
vanaf 341€ p.p.

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension

Een deal van , 14. mei. 2019 11:00

Ahoy Piraat!

Om het echte Egypte te leren kennen kan je natuurlijk niet alleen op het strand van Hurghada, duiken bij Marsa Alam of de hoofdstad Caïro afdoen als een citytrip. Er is veel meer te ontdekken! Wat dacht je van een magische Nijlcruise waarbij je vele hoogtepunten van Egypte zult ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het adembenemende Luxor, waar je vele tempelcomplexen zult vinden. Of de imposante Aswandam, die bijna 4 km lang is. Het is nu of nooit, want je hebt deze reis voor slechts €283! Dat noemen we uiterst goedkoop. Inclusief Visumkosten (€27,5) en verplichte fooien (€30) maakt het slechts €341! Dat noemen we niet raar, alleen maar extreem goedkoop!

vanaf
341€
p.p.

Check de details Tijdperk: 14. mei. 2019 - 31. okt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Hurghada
 • Details

  Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 14

  Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 12

  Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 10Deal Informatie

 • 8 dagen
 • Verblijf op de 5*-cruiseschip MS Magic
 • Vluchten vanaf Brussel. Ook vanaf Amsterdam, Maastricht, Keulen en Münster mogelijk.
 • Transfers inbegrepen
 • Verblijf op basis van volpension
 • Tweepersoonskamer
 • Goedkoopste vertrek: juni
 • Voorbeelddata: 2 juni

Prijs is inclusief:

 • 7 nachten 5* cruise op basis van volpension
 • Begeleiding van een Nederlandse of Engelstalige gids
 • Alle transfers
 • Retourvlucht van/naar Hurghada
 • Fooien van € 30,- per persoon
 • Visum

Exclusief

 • Alle entree- en servicegelden voor het bovengenoemde programma tijdens de Nijlcruise (optioneel te voldoen bij aankomst) € 159,- per persoon (kinderen van 2 t/m 11 jaar betalen € 105,- pp)
 • Abu Simbel excursie (facultatief; te voldoen bij boeking ter plaatse) € 90,- per persoon per bus.
 • Sound & light show € 35,- per persoon (facultatief; te voldoen bij boeking ter plaatse)

Programma

Dag 1: Na aankomst op de luchthaven ontmoet je de reisleiding en ga je naar de kades van Luxor (het grootste openluchtmuseum van de wereld). Je checkt in aan boord van je schip.

Dag 2: Vandaag breng je een bezoek aan de Karnak & Luxor tempels. De tempel van Luxor ligt midden in de huidige stad. Het is een van de best bewaard gebleven tempelcomplexen uit de Egyptische oudheid. De tempels van Karnak zijn één groot museum en het grootste religieuze bouwwerk in de wereld. Het schip vaart door naar Edfu.

Dag 3: Na het ontbijt vaar je richting Kom Ombo. In de middag breng je een bezoek aan de Kom Ombo tempel. Het schip vaart door naar Aswan.

Dag 4: Je bezoekt vandaag de lage Aswandam uit 1902, en de Hoge Aswandam, een van de grootste en indrukwekkendste stuwdammen ter wereld. Vervolgens per kleine boot naar de Philae tempel, schitterend gelegen op een eiland in de Nijl. Vervolgens zullen we een tocht per Felouka, een traditionele Egyptische zeilboot, maken over de Nijl, met een bezoek aan Lord Kitschner eiland, waarop zich schitterende botanische tuinen bevinden.

Dag 5: In de ochtend heb je je tijd vrij te besteden. Of je hebt de mogelijkheid om Abu Simbel te bezoeken. Je kunt na een heerlijk ontbijt zonnen, lezen of genieten van alle vergezichten terwijl het schip koers zet richting Edfu.

Dag 6: Na een aantal dagen waarop je vele indrukken hebt opgedaan volgt vandaag een dag van rust. Een heerlijke dag op het schip. We varen richting Luxor. Aankomst in de loop van de dag.

Dag 7: Vroeg in de ochtend naar de westzijde van de Nijl. Je brengt een bezoek aan de vallei der Koningen met vele graven van oude farao’s, de tempel van koningin Hatsepsut, die de enige vrouwelijke farao van betekenis is geweest en de Kolossen van Memnon. Mocht je na deze indrukwekkende dag nog niet genoeg gezien hebben dan heb je in de avond ook de mogelijkheid om mee te gaan naar Luxor (facultatieve excursie) voor een sound & light show (tegen betaling) in de Luxor tempel. Bij deze indrukwekkende show wordt de geschiedenis van de oude Egyptenaren op een leuke manier gepresenteerd aan het publiek. In de vorm van een licht show wordt het verhaal verteld van de farao‘s en de tempels die zij achterlieten. Een show die je zeker niet wilt missen. De show duurt ongeveer een ander half uur. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Medinet Habou Tempel in Luxor.

Dag 8: Na een week vol hoogtepunten vertrek je vandaag per bus naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Impressie

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 8

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 6

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 4

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension - 2
Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Cheap! Prachtige Nijlcruise: 8 dagen slechts €341 incl. vluchten, transfers en volpension