Vakanties
vanaf 419€ p.p.

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt

Een deal van , 18. nov. 2017 18:08

Ahoy,

Welkom in Noorwegen, het land van de mystieke sprookjes, massieve bergen, kraakhelder water en fjorden. Dit land is pure schoonheid in Europa en verdient om ontdekt te worden. Heb je echter gehoord dat Noorwegen heel erg duur is? Dit is helaasl waar maar gelukkig heeft Travelbird een hele leuke deal waarbij je voor slechts €419 een tour maakt van Amsterdam naar de Noorse hoofdstad Oslo om vervolgens de trein te pakken naar het mooie Trondheim. Dit is een 7 uur durende reis waarbij je dwars door een natuurpark met hoge bergen zal rijden. Verder zitten in deze prijs zitten ook accommodaties, vluchten en ontbijt inbegrepen. Heel veel waar en avontuur voor je geld dus!

vanaf
419€
p.p.

Reis Noorwegen Tijdperk: 28. nov. 2017 - 28. jun. 2018

Origine
Amsterdam, Trondheim
Bestemming
Oslo, Amsterdam
  • Details

    Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt - 8


Vertrekdata

Profiteren van de goedkoopste prijs doe je door te vertrekken op verschillende data in januari t/m april 2018. Dan betaal je €419 voor deze deal met een vertrek vanuit Amsterdam. Accommodaties, ontbijt, treinreis, en vluchten zijn inbegrepen.

Accommodatie Oslo

In de Noorse hoofdstad Oslo zal je komen te verblijven in het Anker Hotel, een prima hotel in centraal Oslo met een nette 3,5/5 waardering via TripAdvisor. De piraten hebben hier zelf verbleven en kunnen dit hotel aan jou aanbevelen. De accommodatie is eenvoudig, schoon en van alle gemakken voorzien.

Accommodatie Trondheim

In Trondheim zal je verblijven in het Quality Hotel Augustin, een hotel met een moderne en comfortable sfeer, in het stadshart. Het hotel ligt op loopafstand van vele bezienswaardigheden, zoals de Nidaros kathedraal. In de nabije omgeving van het hotel vind je ook het Trondheim Torg winkelcentrum en vele gezellige restaurants en cafés. In het hotel begin je de dag goed met een heerlijk ontbijtje! Ook dit hotel scoort een nette 3,5/5 TripAdvisor score.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt - 6

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt - 4

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt - 2

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt

Reis Noorwegen: van Oslo per trein naar Trondheim voor €419 incl. vluchten, treinreis, hotels en ontbijt