VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

In prijs verlaagd: vluchten naar zonnig Montego Bay, Jamaica, voor slechts €272 retour!
Afgelopen

In prijs verlaagd: vluchten naar zonnig Montego Bay, Jamaica, voor slechts €272 retour!

Ahoy,

Een muzikale powerhouse en een juweel van een vakantiebestemming gelegen in de Caribbean. Dat en nog veel meer is het prachtige Jamaica. Maak een dancehall feest mee, gewoon op straat, ga uit je plaat, maak de meest relaxte vrienden die je kunt hebben en sluit Jamaica voor altijd in het hart. Vliegen naar Jamaica veel te duur? No mang, rustag! Wij hebben namelijk historisch laag geprijsde tickets gevonden naar Montego Bay. Je betaalt nu namelijk maar €272 retour! Maak snel gebruik van deze schitterende actie van Tuifly!

vanaf
300
p.p.

Vluchten Jamaica Tijdperk: 1. mei. 2017 - 21. jun. 2017

Origine
Brussel
Bestemming
Montego Bay
  • Details

    Voorbeeldvlucht:


Mogelijke reisdata

Vliegen naar de Jamaica kan van op verschillende data in mei en juni al vanaf €272. De goedkoopste vluchten vertrekken vanaf Brussel. Vluchten worden uitgevoerd door TUIfly. In de bovenstaande tabel zie je de verschillende vertrekmogelijkheden.

Accommodatie

Als je naar Jamaica gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Suggesties

Sea View Heights Villa Montego Bay - 4,5/5 score op TripAdvisor - €66 per nacht per kamer

Sunscape Splash Montego Bay - 4/5 score op Tripadvisor - €204 per nacht in Deluxe kamer


Montego Bay

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je