Vakanties
vanaf 374€ p.p.

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam

Een deal van , 22. apr. 2019 13:00

Ahoy Piraat!

Deze eilanden zien we niet vaak op onze schatkaart verschijnen, maar nu hebben wij een hele goedkope route gevonden naar deze paradijselijke eilanden. Je betaalt slechts €374 voor een retourticket naar de Bahama's! Als dat geen paradijselijke deal is dan weten wij het ook niet meer. Wat maken de Bahama's zo uniek? De paradijselijke stranden, tropische cocktails en tropische temperaturen kan je op meer plekken vinden, al is dat natuurlijk ook fantastisch, maar je kunt hier zwemmen met varkentjes! Je kunt deze varkentjes vinden op de Exuma-eilanden! Kortom, een unieke bestemming wat beslist op jouw bucketlist moet!

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Bahama's kan in de maanden oktober t/m december al vanaf €374. De goedkoopste data vind je in de maand mei. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden meestal uitgevoerd door United Airlines.. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op de Bahama's te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

3*-Hope Town Inn & Marina / Prijs voor een tweepersoonskamer, per nacht / score: 8,6/10

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 14

Impressie

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 12

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 10

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 8

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 6

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 4

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam - 2

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Retourtickets naar de Bahama's slechts €374 vanaf Amsterdam