Vakanties
vanaf 614€ p.p.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer

Een deal van , 13. jan. 2019 10:00

Ahoy Piraat!

Altijd al eens naar het geweldige Kenia willen afreizen? Dat is zeker mogelijk met deze deal! Je kunt nu genieten van een heerlijke reis naar Kenia voor een zeer laag bedrag. Voor een retourtje betaal je slechts €358 met goedkope vluchten vanaf Amsterdam. Dit is een samengestelde reis, waardoor je alles apart moet boeken, maar daardoor wel een heel stuk voordeliger uit bent. Ook kan je ervoor kiezen om eventuele hotels, vliegdata of excursies te veranderen, waardoor je jouw perfecte reis door Kenia kunt samenstellen! Volgens ons voorbeeld betaal je voor een 8 daagse rondreis slechts €614! Dit is inclusief vluchten, verblijf, eersteklas treinkaartjes en het bezoeken van een nationaal park!

14 februari / dag 1 - Vliegen vanaf Amsterdam
Op deze dag zal je het vliegtuig nemen naar de hoofdstad Nairobi. Hierbij neem je een tussenstop in Caïro en zal je vervolgens vliegen naar de hoofdstad van Kenia. Je zult hier in de nacht aankomen.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 14

Je wilt dan natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Je verblijft dan ook in het Safari Homestay (klik voor de goedkoopste prijs op Hotels.com. Je betaalt slechts €21 per nacht voor een tweepersoonskamer en aangezien je de eerste 2 nachten en de laatste 2 nachten hier zal verblijven, betaal je slechts 4x €21 voor twee personen, waardoor je slechts €42 per persoon betaalt voor 5 overnachtingen in dit verblijf. Het verblijf krijgt ook een 8,1/10.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 12


15 februari / dag 2 - Ontdek de hoofdstad Nairobi

In Nairobi valt genoeg te beleven. Er is bijvoorbeeld een opvangcentrum voor Giraffen aanwezig in Lang'ata, in het zuiden van deze stad. Je kunt ook naar Bombas of Kenia gaan. Hier kan je veel te weten komen over hoe men in dit gebied vroeger leefden en is ook zeker een aanrader voor jouw reis in Kenia.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 10

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 8

16 - 18 februari / dag 3, 4 & 5 - Ontdek Mombasa

Je zult drie dagen afreizen naar het geweldige Mombasa. Deze stad aan de oostkust van Kenia ligt op slechts een aantal uur verwijderd met de trein. Een retourtje eerste klas kost ongeveer €50 retour en door deze treinreis kan je genieten van het geweldige landschap tussen deze twee steden. Spot veel verschillende dieren en laat je verbazen door het landschap! Hier in Mombasa valt er ook genoeg te ontdekken, zoals het oude centrum. Mombasa is één van de oudste steden van Kenia en heeft nog een zichtbare koloniale verleden, zoals het 16e eeuwse Portugese fort. Ontdek voormalige dorpjes zoals Ngomongo Villages en bezoek het prachtige strand Nyali Beach of Shelley Beach. Ook is hier het Marine National Park aanwezig dat voor de kust van Mombasa ligt wat ook zeker een bijzondere ervaring is. Met dolfijnen, schildpadden en talrijke bijzondere vissen zal het bezoek hieraan één van de hoogtepunten kunnen zijn van deze reis door Kenia.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 6

Je wilt natuurlijk in Mombasa wel goed verblijven en dat kan in het 3*-Prideinn Hotel Mombasa. Je verblijft lekker centraal en het kan als goede uitvalsbasis dienen voor je verblijf in het bijzondere Mombasa! De prijs is per nacht in een tweepersoonskamer, dus je betaalt per persoon slechts €97,50 voor drie nachten in dit hotel.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 4

19 februari / dag 6 - Terug naar de hoofdstad Nairobi
Je keert terug met de trein van Mombasa naar Nairobi. Gedurende deze reis zal je weer adembenemend uit het raam staren en genieten van de treinreis naar Nairobi! Je verblijft dan weer in Safari Homestay. De trein is ter plekke te boeken, maar het is ook mogelijk deze treinreis van tevoren te boeken.

20 februari / dag 7 - Laatste dag Nairobi
Je verblijft nog één dag in Nairobi om vooral rustig aan te doen en nog de bezienswaardigheden te bezoeken, maar het bezoeken van een nationaal park is toch wel een hoogtepunt. Tijdens jouw bijzondere reis door Kenia kan een bezoekje brengen aan een nationaal park namelijk niet uitblijven. Onder de rook van Nairobi vind je het Nairobi National Park en je kunt hier een excursie naartoe boeken via GetYourGuide. De excursie duurt ongeveer 6 uurtjes en daardoor heb je nog genoeg tijd om verder Nairobi te rustig te ontdekken!

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer - 2

21 februari / dag 8 - Terugvlucht
Vroeg in de ochtend zal je weer vertrekken naar het bijna zo geweldige Nederland. Helaas zal het wel wat kouder worden!

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer


Prijsberekening:
Vluchten: €358
Verblijf: €42 + €97,50 = €139,50
Excursies: €66,27
Vervoer: €50*


Totaalprijs: €614
*- Ter indicatie


Parkeren


Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Rondreis Kenia: 8 dagen slechts €614 incl. vluchten, verblijf, binnenlands vervoer en meer