Vakanties
vanaf 374€ p.p.

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit

Een deal van , 9. jun. 2019 16:00

Ahoy Piraat!

Griekenland staat natuurlijk centraal voor overheerlijk Grieks eten met een lekker wijntje, heerlijke eilandjes waar je vele pittoreske schilderachtige dorpjes punt vinden waar de blauwe en witte tinten centraal staan. Over blauw gesproken, overal vind je een azuurblauwe zee waar je heerlijk in kunt zwemmen. Ook op het eiland Rhodos staat het voor je klaar. Al verblijf je met deze deal wel heel exclusief, want je verblijft in het 5*-Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas. Met Voyage Privé kost het slechts €374! Dat is wel heel bijzonder, dus boek deze deal en verken het eiland! Vooral het centrum van Rhodos-stad verdient een bezoekje, maar er is hier veel meer te doen! Ontdek het nu zelf en ga genieten van een 6-daagse vakantie in een luxe 5*-resort inclusief vluchten, ontbijt, een fles lokale wijn en 1 toegang tot de Thalasso Spa per volwassene per verblijf. Dat noemen we nu een goede deal!

vanaf
374€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 10. jun. 2019 - 31. okt. 2019

Origine
Brussel, Brussels South Charleroi Airport, Luchthaven Schiphol, Eindhoven
Bestemming
Rodos
 • Details

  Opmerking: De aanbieder van deze reis, Voyage Privé, is een specialist in exclusieve reizen. Daarom wordt er nadat je op de onderstaande screenshots of knop hebt gedrukt je gevraagd in te loggen.

  Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit - 10

  Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit - 8

  €748/2 = €374 per persoon

Inbegrepen

 • 6 dagen (5 nachten, uitbreidbaar tot 14 nachten)
 • Retourvluchten Brussel Charleroi - Rhodos
 • Ook mogelijk vanaf Zaventem, Amsterdam of Eindhoven
 • Verblijf in 5*-Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas
 • Standaard Kamer tuinzicht
 • Verblijf op basis van logies & ontbijt
 • Fles lokale wijn, mineraalwater en vers fruit bij aankomst
 • 1 toegang tot de Thalasso Spa per volwassene per verblijf (vanaf 14 jaar)

Vertrekmogelijkheden

Deze deal is te boeken voor vertrek tussen nu en 28 oktober 2019. Vertrek is mogelijk vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Het goedkoopste vertrek vind je in oktober 2019. Deze deal is uit te breiden tot een verblijf van maximaal 14 nachten. Check de kalender van Voyage Privé om snel jouw datum te vinden.

Accommodatie

Genieten doe je in Griekenland op het Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, een elegant 5*-resort dat zich op wandelafstand van het strand van Kalathos bevindt en op slechts 6 km van het pittoreske Lindos. De architectuur van het complex is geïnspireerd op lokale gebruiken en authentieke tradities. Het resort bestaat uit verschillende gebouwen en villa's en wordt omgeven door prachtige tuinen, pleintjes, bruggen en zwembaden. De kamers zijn licht en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Hier kom je echt tot rust en breng je heerlijke nachten door. Nog meer ontspanning nodig? Ga dan richting de AnaGenesis Thalasso Spa, uniek op het eiland! De moderne voorzieningen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen en je batterijen weer helemaal kunt opladen. Daarna is het tijd voor een wandeling op het strand of door de tuin van het hotel, of kan je kiezen voor een sportieve escapade. Elke avond is er live entertainment in de Piano Bar met dans, muziek, spellen... er is zelfs mini-disco voor de allerkleinsten!

Impressie

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit - 6

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit - 4

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit - 2

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Spectaculair 5*-resort op Rhodos: 6 dagen slechts €374 incl. vlucht, ontbijt, spa, fles wijn & lokale fruit