Vakanties
voor 193€

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193

Een deal van , 16. jun. 2016 11:19

Ahoy Vakantiepiraten,

Je zult het misschien niet geloven, maar 8 dagen op vakantie gaan voor de prijs van een goedkope stedentrip is mogelijk als je maar goed genoeg zoekt. Enne, we hebben het gevonden hoor! Jij kan nu een volle week op Rhodos genieten, inclusief vluchten en verblijf in 3*-hotel. Je betaalt er maar €193 voor, maar dat moet je wel lekker snel kunnen vertrekken! Go go go!

voor
193€

Spotgoedkoop Rhodos Tijdperk: 19. jun. 2016 - 26. jun. 2016

Origine
Amsterdam
Bestemming
Rodos
  • Details

    Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193 - 10


Vertrekdata

Wil je zo goedkoop mogelijk vertrekken, dan ga je op 19 juni. Je betaalt dan de allerlaagste prijs! Is dit iets te snel voor je? Dan kun je ook nog vertrekken op 23 juni voor ongeveer €50 meer. Alle vluchten zullen vertrekken vanaf Amsterdam.

Verblijf

Laat dat fijne hotel op Rhodos maar zien! Je gaat slapen in Studio's Anika, een 3*-hotel dat een mooie 4/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Dit hotel ligt net buiten het centrum van Faliraki en heeft charmante studio's. Het is maar tien minuten lopen naar het zandstrand, dus dat is prettig! Je hebt natuurlijk ook een zwembad waar je in kunt zwemmen en er is een restaurant waar je niet alleen Griekse gerechten kunt eten, maar ook internationale. In de buurt zijn genoeg leuke winkels en bars te vinden. Je kunt natuurlijk ook een fiets huren om het eiland te verkennen. Het verblijf is zonder ontbijt.

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193 - 8

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193 - 6

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193 - 2

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193

Spotgoedkoop Rhodos: 8 dagen met vluchten en verblijf in 3*-hotel slechts €193