Vakanties
vanaf 109€ p.p.

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf

Een deal van , 14. okt. 2020 9:02

Ahoy Piraat!

We weten dat je nu niet naar Marrakech wilt en dat vinden we heel erg jammer. Deze stad is vaak goedkoop te bereiken en daarnaast biedt het een prachtige culturele ervaring. We hopen dat het snel weer kan, want volgend jaar heb je hele goedkope vluchten naar Marokko (al kan het last minute zelfs voor €20 retour, maar die vluchten zullen we je besparen).

In januari t/m maart 2021 kan je al voor €66 retour vliegen vanaf Eindhoven en in combinatie met een leuk verblijf kan je al een 8-daagse citytrip naar Marrakech voor maar €109! Dat is natuurlijk een prachtig bedrag. Ontdek de Sahara, het heerlijke eten in combinatie met de Marokkaanse thee. Loop uren door het eeuwenoude centrum en ontdek het grootste plein van Afrika!

Pssstt! Voordat we deze deal voorleggen willen we je even vragen om je hulp. Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot (vergeet niet te bevestigen via de mail, anders telt de stem niet).

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 20

STEM OP ONS

vanaf
109€
p.p.

Details Tijdperk: 13. okt. 2020 - 30. apr. 2021

Origine
Eindhoven
Bestemming
Marrakesh

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 14

Reismogelijkheden

Vliegen naar Marrakech kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven Airport. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Marrakech en omgeving kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in Marrakech kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 12

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 10

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 8

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 6

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 4

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf - 2

8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


8-daagse citytrip naar Marrakech in 2021 slechts €109! Inclusief vluchten & verblijf