Vakanties
vanaf 361€ p.p.

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361

Een deal van , 25. mei. 2020 21:00

Ahoy Piraat!

Egypte heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om historische bouwwerken, maar het land heeft ook schitterende stranden en een koraal waartegen je u zegt. Misschien wil je Egypte nu niet bezoeken, maar easyJet heeft het wel heel verleidelijk gemaakt om deze winterzonbestemming in het najaar te boeken. Het is er ook nog ongeveer 25 graden in november, wat heerlijk!

Je hebt namelijk een 15-daagse zonvakantie in november voor maar €361! Dit bedrag is inclusief vluchten en een net verblijf dichtbij het strand. Bovendien verblijf je op basis van all inclusive! Een groot voordeel aan deze deal is dat je flexibele opties boekt voor je vlucht, dat betekent dat je jouw vlucht nog kunt wijzigen. Ook kun je het verblijf nog gratis annuleren!

vanaf
361€
p.p.

Details Tijdperk: 31. okt. 2020 - 20. feb. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Hurghada

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361 - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Hurghada kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je van 07 t/m 21 november. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven al een suggestie gekozen. Kies je liever wat anders? In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Andere Suggesties

Misschien wil je ook voor een budget hotel gaan en dan is dit je beste optie:

3*-Lilly Rooms and Studios / verblijf in een tweepersoonskamer voor 14 nachten

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361 - 8

Impressie

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361 - 6

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361 - 4

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361 - 2

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Nazomerknaller Hurghada, Egypte: 15 dagen incl. vluchten & all inclusive hotel voor €361