Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten

Een deal van , 22. mei. 2019 9:00

Ahoy Piraten!

Volgende stedentrip: Barcelona! Spaanse tappas, een stralend zonnetje en talloze bezienswaardigheden, klinkt goed toch? Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia, ga shoppen totdat je erbij neervalt op La Rambla en waag een dansje tot in de vroege uurtjes. Insider tip: elke zaterdag kan je genieten van een gratis fietstour door Barcelona met een Nederlandstalige gids. Met deze samengestelde stedentrip boek je al een retourvlucht vanaf €51 en een verblijf vanaf €82 (voor 4 dagen). Een zonnige stedentrip hoeft dus niet duur te zijn.

vanaf
133
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 22. mei. 2019 - 8. jul. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Barcelona

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Barcelona kan het goedkoopst in tussen september 2019 en december 2019. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel, maar er zijn ook betaalbare vluchten vanaf Eindhoven. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Barcelona. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten - 8

Exe Campus - 8,1/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten - 6

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto - 8,1/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.


Impressie

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten - 4

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten - 2

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Lang weekend Barcelona! 4 dagen slechts €133 inclusief verblijf en vluchten