Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten

Een deal van , 9. jan. 2018 10:00

Ahoy,

Een stad met eindeloze mogelijkheden, dat is Berlijn. Houd je van shoppen? Dan zit je goed in Berlijn. Houd je van steden met een rijke historie? Beter dan Berlijn, wordt het dan niet snel. Ga jij naar een stad toe om vooral lekker te eten en te drinken? Welkom in Berlijn, de perfecte stad voor de liefhebbers van lekker eten! Bij Bebsy kun je nu 3 dagen naar Berlijn voor maar €129! Dit is inclusief vluchten, verblijf in een fijn 4*-hotel met een 4/5 TripAdvisor score + Certificaat van Uitmuntendheid, gelegen in het hippe Kreuzberg en tevens is ook ontbijt inbegrepen. Viel spaß!

vanaf
129
p.p.

Stedentrip Berlijn Tijdperk: 13. jan. 2018 - 24. okt. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
Berlijn
 • Details

  Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 16

  Met vertrek uit Brussel-Zaventem

  Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 14

  Met vertrek uit Amsterdam

  Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 12


Vertrekdata

Deze deal is te boeken in de maanden van januari t/m oktober waarbij de goedkoopste maanden februari en maart zijn, hoewel de prijsmarge het gehele jaar ongeveer gelijk is. Vluchten vertrekken vanuit Brussel-Zaventem of Amsterdam, waarbij Schiphol een iets duurdere keuze is.

Accommodatie

Je zult verblijven in het 4*-NH Berlin Potsdamer Platz Hotel. Deze ligt in de hippe kunstenaarswijk Kreuzberg, midden in het centrum van Berlijn. Je vindt hier leuke cafés, alternatieve boetiekjes en goede restaurants. Het bekende plein Postdamer Platz bereik je in slechts 10 minuten lopen. Net als de beroemde en indrukwekkende bezienswaardigheid Checkpoint Charlie. Andere plekken van de stad bereik je eenvoudig met het openbaar vervoer. Treinstation Anhalter ligt namelijk op slechts 5 minuten lopen van het hotel. Hotel NH Berlin Postdamer Platz beschikt over een stijlvolle bar met een buitenterras. In de bar hebben ze een ruime keuze aan internationale drankjes. Dit hotel scoort een uitstekende 4/5 TripAdvisor score + Certificaat van Uitmuntendheid.

Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 10
Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 8
Stedentrip Berlijn: 3 dagen slechts €129 met verblijf in fijn 4*-hotel in hippe wijk, ontbijt en vluchten - 6