Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten

Een deal van , 8. jan. 2018 10:05

Ahoy,

IJsland klinkt koud, maar het is hot! Vulkanen, geisers, gletsjers, watervallen en het indrukwekkende Noorderlicht, je vindt het allemaal in dit land. Tel daarbij een zeer gastvrije bevolking op en je weet dat je in een uniek land terecht bent gekomen! Een kiekje bij een geiser en een ontspannen middagje in een van de heilzame lagoons mag natuurlijk ook niet ontbreken. Met deze deal ben je slechts €320 kwijt voor een 4-daagse stedentrip in het bijzondere Reykjavik, maar je kunt ook eenvoudig je verblijf naar wens verlengen. Verblijven doe je in het Cabin Hotel in de Ijslandse hoofdstad, dat een nette 3,5/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor.

vanaf
320
p.p.

Bijzonder Reykjavik Tijdperk: 8. jan. 2018 - 31. dec. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
Reykjavik
 • Details

  Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 25

  Voorbeeldboeking van een 4-daagse stedentrip:

  Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 23
  Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 21

  Voorbeeldboeking van een 5-daagse stedentrip:

  Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 19
  Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 17


Vertrekdata

Deze deal is het gehele jaar te boeken. Blader door de kalender van onze vakantie-zoekmachine om tot jouw ideale trip te komen. De goedkope data van €320 vind je bijvoorbeeld op 19 januari of 4 februari als 4 daagse stedentrip. Een voorbeeld van een scherp geprijsde 5-daagse stedentrip vind je op 31 januari. Je kunt vertrekken vanuit Amsterdam of Brussel.

Verblijf

Tijdens je verblijf in Reykjavik, overnacht je in het Cabin Hotel, dat een nette 3,5/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Dit hotel ligt midden in het centrum van de stad. Het hotel heeft een goed restaurant en een leuke bar voor een lekkere versnapering. In de omgeving kan je genoeg doen zoals: Whale Watching in Reykjavik, zwemmen in het Blue Lagoon warm water zwembad (UNESCO erfgoed), de watervallen bezoeken (Gullfoss en anderen), breng een bezoek aan Geysir, ga winkelen in het Reykjavik stadscentrum en ontdek het gebied met huurauto die je kunt boeken op onze website. De kamers zijn ruim, hebben gratis wifi en een mooie badkamers. Het verblijf is op basis van logies, ontbijt is inbegrepen.

IJsland

Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 15
Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 13
Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 11
Stedentrip bijzonder Reykjavik: 4-5 dagen slechts €320 met goed verblijf en vluchten - 9
Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.