Vakanties
vanaf 61€ p.p.

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel

Een deal van , 11. jan. 2020 15:00

Ahoy Piraten,

Een van onze budgetvriendelijkste bestemmingen voor een citytrip is Boedapest. De prijzen van vluchten en ho(s)tels liggen historisch laag, maar dat wil niet zeggen dat goedkoop duurkoop is, want Boedapest is werkelijk prachtig!

De statige gebouwen, de heerlijke thermen/spa's en natuurlijk het bruisende stadsleven. Je vindt alles wat je hartje begeert in Boedapest en je hebt al een 4-daagse stedentrip te pakken voor €61. Dat is inclusief de retourvlucht en verblijf in een designhostel met privékamer. Dat is natuurlijk crazy goedkoop!

vanaf
61€
p.p.

Check details Tijdperk: 11. jan. 2020 - 31. mrt. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Boedapest
 • Details

  Voorbeeldvlucht: 10 t/m 13 februari

  Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 12

  Voorbeeldverblijf (totaalprijs 2 personen, privékamer)

  Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 10


  Prijsberekening:

  Vlucht: €36

  Verblijf: €50 (€25 p.p.)

  Totaal p.p.: €61


  Voordelige opties:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Boedapest hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 10 t/m 13 februari. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Brussel Charleroi te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door WizzAir.

Je boekt vlucht en verblijf apart. In de tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Boedapest Tips

 • Bezoek een van de spa's. Ga voor Gellert Spa, deze is niet zo toeristisch als bijvoorbeeld Szechenyi en het gebouw is ronduit adembenemend.
 • Naast deze spa vind je Gellért Hegy (Hill). Een leuke, kort klim naar boven en je hebt een fantastische uitzicht over deze immense stad.
 • Voor het bruisende nachtleven moet je naar Kazinczy Street. De zogenaamde "ruin bars" zoals Szimpla Kert zijn een must om te bezoeken.
 • Bezoek het Terror Háza (House of Terror), het oude bureau van onder andere de geheime politie. Dit geeft een inkijk in het (lugubere) en moeilijke verleden van onderdrukking van de Hongaren. Ronduit indrukwekkend.

Impressie

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 8

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 6

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 4

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel - 2

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Crazy cheap naar Boedapest: 4 dagen voor €61, incl. vluchten en verblijf in designhostel