Vakanties
vanaf 99€

Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99!

Een deal van , 6. mrt. 2016 21:01

Ahoy Vakantiepiraten!

Wat dacht je van nog eens een heel leuke en goedkope stedentrip naar het prachtige Boedapest? Deze stad is de laatste jaren heel hard aan het boomen en trekt steeds meer toeristen. Dat is dankzij zijn lekker en goedkoop eten, heerlijke warme baden en prachtige huizen.

Inclusief in alle opties:

  • verblijf in een viersterren hotel inclusief ontbijt en vlucht, reserveringskosten, calamiteitenfonds en 10kg handbagage (max. 42x32x25 cm)
  • 2 nachten - ontbijt - vlucht - handbagage - vanaf €99/per persoon
  • 3 nachten - ontbijt - vlucht - handbagage - vanaf €149/per persoon

vanaf
99€

Stedentrip Boedapest Tijdperk: 1. mrt. 2016 - 26. jul. 2016

Origine
Eindhoven, Maastricht
Bestemming
Boedapest
  • Details

    Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99! - 6

Verblijven doe je in Hotel Mediterran of Hotel Royal Park Boutique. Beide zijn 4*-hotels en ontbijt is inbegrepen. Hotel Mediterran heeft een goede openbaar vervoersverbinding, waarmee je binnen zeer korte tijd in het centrum komt. In de buurt van het hotel vind je ook de Citadel. Dit Hongaarse fort uit 1854 met aan de zijkant het bevrijdingsmonumument is zeker een bezoekje waard. Vanaf de top, 35 m hoog, heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Verder heeft het hotel onlangs de matrassen vervangen om de slaapbeleving te optimaliseren.

Hotel Royal Park Boutique is één van de nieuwste hotels van Boedapest. Het ligt handig dichtbij metro- en bushaltes en het East Railway Station. De vele strakke designmeubels en met LED-lampen verlichte muren en bar geven het hotel een moderne sfeer.

Geldig voor aankomst op 01 april tot 26 juli vanaf €99. Vlucht van Eindhoven of Maastricht. Ruimbagage boek je optioneel bij.

Boeken doe je bij Groupon.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99! - 4

Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99! - 2

Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99!

Stedentrip Boedapest: 3 of 4 dagen in centraal 4*-hotel inclusief vluchten vanaf slechts €99!