Vakanties
vanaf 52€

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51

Een deal van , 25. apr. 2016 16:06

Ahoy VakantiePiraten!

Ben jij nog op zoek naar een leuke midweek weg? Stop dan met zoeken, want die hebben wij voor jou gevonden! Je kunt namelijk 6 dagen naar Boedapest voor maar €51! Deze prachtige stad aan de Donau biedt jou alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen weg. Als je in mei gaat, geniet je niet alleen al van het fijne Hongaarse klimaat, maar ook van een zeer gunstige prijs. Laat je dus een keer verrassen en kies voor Boedapest als jouw bestemming voor een fantastische stedentrip.

vanaf
52€

Stedentrip Boedapest Tijdperk: 25. apr. 2016 - 31. aug. 2016

Origine
Charleroi
Bestemming
Boedapest
  • Details

    23 mei - 28 mei

    Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 20


Mogelijk reisdata

Goedkoop naar Boedapest vliegen, kan in mei en juni als je vanaf Charleroi vliegt al voor €16. Dat is beduidend minder dan normaal, in juli betaal je al snel meer dan €100 voor dezelfde vluchten. De goedkoopste opties vind je in het schema hieronder. Mochten deze data je niet uitkomen, dan kun je zelf je vluchten uitzoeken op onze website.

Data Prijs
17 mei - 21 mei €26 Boek
23 mei - 27 mei €28 Boek
25 mei - 28 mei €22 Boek
6 juni - 11 juni €26 Boek
13 juni - 17 juni €22 Boek
28 juni - 3 juli €33 Boek

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder enkele opties op een rij gezet voor een verblijf in Boedapest. De een is wat goedkoper terwijl een ander weer wat luxer is. Daarnaast hebben de verblijven een minimale beoordeling van 3,5/5 op Tripadvisor en liggen de accommodaties allen centraal in Boedapest. Eén ding staat vast: het zijn allemaal fijne plekken om te verblijven tijdens jouw stedentrip.

Budget -

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 18

Middensegment -

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 16

Luxe -

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 14

Impressie Boedapest

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 12
Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 10
Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 8
Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 6

Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 4

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51 - 2

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51

Stedentrip Boedapest: 6 dagen inclusief vluchten en verblijf voor €51