Vakanties
vanaf 109€

Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109

Een deal van , 24. nov. 2016 17:10

Ahoy Vakantiepiraten,

De winter is het perfecte seizoen voor de stedentripjes! Je hebt steden die vooral mooi zijn in de zomer en je hebt steden waar je per se in de winter eens naartoe moet. Het Hongaarse Boedapest is elke periode van het jaar het bezoeken waard! De stad is adembenemend mooi, barst van de historie en heeft iets te bieden voor alle leeftijden. Hier vind je de grandeur van een echte hoofdstad en tegelijkertijd een hele relaxte en toffe sfeer. De mix tussen jong en oud, historisch en hip en authentieke cultuur en nieuwe trends gaan hand in hand in deze stad. En mocht je het koud krijgen, dan bezoek je toch gewoon naderhand de wereldberoemde Széchenyibaden! Voor een prijs van slechts €109 krijg je toegangskaarten tot deze beroemde baden er gewoon bij, net als de vluchten en hotelverblijf met ontbijt. Veel plezier!

vanaf
109€

Stedentrip Boedapest Tijdperk: 1. dec. 2016 - 31. mrt. 2017

Origine
Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Boedapest
  • Details

    Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109 - 10

Vertrekdata

Er zijn veel mogelijkheden om deze stedentrip goedkoop uit te voeren. Vertrek bijvoorbeeld 30 januari (oud & nieuw!) of 1, 6, 8,13 februari (Valentijnsdag!) vanuit Eindhoven. Het is echter ook mogelijk om te vertrekken uit Amsterdam of Rotterdam, maar dan tegen een meerprijs.

Accommodatie

Verblijven doe je in het Star City Hotel voor 2, 3, 4 of 5 nachten. Star City Hotel ligt in de wijk Erzsébetváros aan de Pest kant van Boedapest, dicht bij Arena Plaza Shopping Mall, de beroemde thermaalbaden Szecheny en het Hungarian State Opera House. 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna je door de ideale locatie zo in de stad bent. Veel van de kamers kijken uit op de binnenplaats van het hotel, anderen kijken uit op een kleine zijstraat. In welke kamer je ook verblijft, ze zorgen allemaal voor een atmosfeer waarin je prima kunt relaxen na een dag in de stad.

Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109 - 8
Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109 - 6
Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109 - 2

Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109

Stedentrip Boedapest incl. toegang tot beroemde Széchenyibaden, vluchten en ontbijt voor slechts €109