Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje

Een deal van , 14. mrt. 2019 6:01

Ahoy!

Ga met Voordeeluitjes naar Gent en geniet van bourgondisch België! Voor een weekendje in deze zeer gezellige Vlaamse stad betaal je nu slechts €101. Dat wordt genieten in de bruine café's, een wandeling maken in het kasteel en rondvaren over de kanalen. Jouw verblijf is het Best Western Hotel Chamade, dat op loopafstand ligt van het centrum van Gent. Een lekker ontbijtje en welkomstdrankje zijn bij de prijs inbegrepen. Tijd voor een lekker weekendje België, let's go!

vanaf
101
p.p.

Boeking info Tijdperk: 17. mrt. 2019 - 20. okt. 2019

  • Details

    Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje - 8
    Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje - 6


Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen 17 maart en 20 december. Ongeacht je aankomstdatum betaal je maar €101 per persoon, dus ook in de vakantieperiodes! Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag en tegen betaling, parkeergelegenheid (tegen betaling).

Accommodatie

Het wordt een fijn verblijf bij het 3*-BEST WESTERN Hotel Chamade, want met een nette 4/5 score op Tripadvisor weet je zeker dat eerdere bezoekers het hier ook naar hun zin hebben gehad. Je zit hier in een rustige omgeving op loopafstand van het historische centrum van Gent. Je nette kamer is van alle gemakken voorzien. Ontbijten doe je uitgebreid in de ontbijtzaal van het hotel en voor een drankje kun je altijd terecht bij de bar. Voor de deur vind je een tramhalte, waarmee je in enkele minuten in het centrum staat.


Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje - 4
Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje - 2
Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje

Weekend Gent: 3 dagen in Best Western Hotel slechts €101 incl. ontbijt en welkomstdrankje