Vakanties
vanaf 138€ p.p.

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten

Een deal van , 25. aug. 2019 19:02

Ahoy Piraat!

Het bijzondere Kiev wordt steeds toegankelijker als het gaat om goedkope vliegtickets. Je kunt namelijk nu al vanaf Weeze voor slechts €35 een retourvlucht boeken! Een prachtige stad is Kiev zeker, want het staat vol met bezienswaardigheden, zoals het bijzondere Majdan Nezalejnosti. Daarnaast is een verblijf in Kiev is best betaalbaar, want voor vluchten en verblijf betaal je nu slechts €30 voor 7 nachten! Maar er is meer, want gedurende deze dagen in Kiev kan je ook een unieke dagexcursie boeken naar Tsjernobyl. Sinds de kernramp in 1986 is de stad Pripjat en de omgeving verlaten en tegenwoordig kan je deze spookstad op een veilige wijze bezoeken en is deze bijzondere plek veranderd in één van de meestbezochte toeristische trekpleisters van het land. Je kunt zelfs met deze tour de reactor bezoeken! Met deze bijzondere excursie ben je nu slechts €138 kwijt voor 8 dagen Kiev incl. vlucht en verblijf! Wat een unieke prijs voor een unieke reis! Boek dus snel!

vanaf
138€
p.p.

Check de details Tijdperk: 10. nov. 2019 - 15. dec. 2019

Origine
Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Kiev

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Kiev kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Weeze. In het voorbeeld ga je van 14 tot 21 november. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door RyanAir. Je boekt de vlucht, het verblijf en de excursie apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is voor iedereen de keuze voor een mooi verblijf anders. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 12

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 10

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 8

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 6

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 4

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten - 2

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Bijzondere stedentrip: Kiev! 8 dagen incl. dagexcursie Tsjernobyl slechts €138 incl. verblijf & vluchten