Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 12. jun. 2019 2:00

Ahoy Piraat,

Hou jij van stedentripjes maar kun jij een strandvakantie ook wel waarderen? Dan is Alicante perfect voor jou. Alicante ligt in het zuidoosten van Spanje aan de Costa Blanca en leent zich perfect voor een trip vol zon, zee strand én cultuur.
Breng een bezoek aan het Kasteel Santa Bárbara, het archeologisch museum en slenter door de pittoreske straatjes.. De vele mooie uitzichtpunten en schitterende stranden gaan je ongetwijfeld verliefd laten worden op deze Spaanse parel.

Vlieg je vanaf Weeze van 24 juni tot 27 juni, betaal je slechts €46 voor een retourtje. Wij zochten een fijn hotel voor je uit, waardoor de totaalprijs van dit tripje uitkomt op slechts €103 p.p. incl. retourvlucht vanaf Weeze. Als je nu je vluchten boekt van 3 tot 6 september vanaf Eindhoven, ben je slechts €58 kwijt voor een retourtje en €115 voor de totale reis.

Alicante, Saludos!

vanaf
103
p.p.

Details deals Tijdperk: 12. jun. 2019 - 30. nov. 2019

Origine
Weeze, Eindhoven
Bestemming
Alicante

Mogelijke vertrekdata

Naar Alicante vlieg je het goedkoopst in de maanden juni tot en met september. Vluchten worden meestal uitgevoerd door Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! In onze handige vluchten-tool vind je eenvoudig jouw ideale vlucht!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je kunt jouw verblijf in Alicante zo duur maken als jij wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat suggesties gegeven voor een goed verblijf in Alicante. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels


Impressie Alicante

Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf - 6

Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf - 4

Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf - 2

Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf


Strand&stedentrip: Spanje's parel Alicante slechts €103 voor 4 dagen incl. vluchten en verblijf