Vakanties
voor 48€ p.p.

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48

Een deal van , 15. apr. 2017 13:06

Ahoy VakantiePiraten!

Op zoek naar een superstad voor een paar leuke dagen weg? Dan raden wij je Boedapest aan! De hoofdstad van Hongarije biedt een perfecte mix tussen jong en oud, klassiek en hip. Je struint door de eeuwenoude straatjes, om uiteindelijk te belanden in een hippe 'ruins bar'. Natuurlijk mag een bezoekje aan een van de befaamde spa's niet ontbreken en zonder een selfie bij het immense parlementsgebouw, is jouw reis natuurlijk niet compleet. We hebben nu tickets gevonden van slechts €25, neem daarbij een verblijf van slechts €23 per persoon en je verblijft al 3 dagen in de parel van het Oosten voor slecht €48 per persoon! Staat Boedapest bovenaan jouw lijstje? Sla dan snel toe, want zo goedkoop vind je het niet snel!

voor
48€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 12. apr. 2017 - 11. jun. 2017

Origine
Charleroi, Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Boedapest

Prijsberekening

  • Vlucht per persoon: €25
  • Totaalprijs verblijf: €46
  • Prijs verblijf per persoon: €23
  • Prijs vlucht en verblijf per persoon: €48

*Prijsberekening gebaseerd op voorbeelddata 12 - 14 juni met vertrek uit Charleroi.

Boeken in 1 klik:

Stel je liever niet heel je vakantie zelf samen? Boek dan snel en gemakkelijk een pakketreis, dit is in veel gevallen prijziger, maar werkt iets handiger. Met een simpele klik boek je in één keer jouw ideale stedentrip naar Boedapest!

Boek in 1 klik

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Boedapset kan in mei en juni al vanaf €25. Vertrekken doe je vanaf Brussel-Charleroi. Wij hebben 12 juni - 14 juni als voorbeelddata genomen. Deze retourvlucht kost je €25. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. De transfers zijn niet inbegrepen, deze kun je snel en gemakkelijk boeken op de website van HolidayTaxis.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool Boek transfers

Overzicht andere luchthavens voor vertrek op 20 juni:

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een tip gegeven voor een goed verblijf in Boedapest. Daarnaast kun je hier ook een goede Airbnb vinden, tevens een goede optie. In de offerbox hierboven geven we een Airbnb suggestie met de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Hier beneden geven we enkele uitstekende suggesties die je terug kunt vinden in onze hotel-tool.

Naar Airbnb Naar hotel-tool

Bekijk onze Airbnb wishlist om de vetste, beste Airbnb's van Boedapest te bekijken en te boeken!

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 12

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 10
Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 8
Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 6
Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 4

Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48 - 2

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48

Super cheap naar Boedapest: 3 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €48