Vakanties

Supergoedkoop stedentripje Dublin: 3 dagen slechts €83 incl. vlucht & verblijf

Een deal van , 31. jul. 2019 16:00

Asjemenou, voor slechts €83 naar Dublin! Dat noemen we nog eens prijzen, want je hebt vluchten van Amsterdam en je hebt een fijn verblijf. Voor deze driedaagse stedentrip heb je wel wat te bekijken en vergeet ook niet de sfeer te gaan proeven door een glas Guinness te drinken. Kortom, voor een schitterende prijs, heb jij deze knaldeal te pakken.

Bodemprijs naar de stad van Guinness
Ryanair
Amsterdam - Dublin
3. sep. 2019 - 14. dec. 2019
Highlights Dublin

We beginnen met natuurlijk het belangrijkste handelsmerk van Ierland: de gezellige Ieren. Hier kan je natuurlijk veel leren op het gebied van sfeermakers, al houden wij allebei natuurlijk ook wel van een drankje. In Dublin kan je er ook genoeg van proeven, want overal hebben ze de lekkere Guinness op de tap. Al kan je ook gewoon naar de Guinnessfabriek gaan, waar je eveneens een schitterend uitzicht hebt over de stad. De stad kent een industrieel verleden, maar overal worden hipsterplekjes uit de grond gestampt. De bruisende wijk Temple Bar verraadt het al een beetje in zijn naam, want hier is het bruisende nachtleven met sfeervolle barretjes waar je live muziek vindt waar je zeker goed van kunt genieten. Hier beleef je het ultieme Ierse gevoel. Een heerlijke aanrader is Howth, een klein dorpje ten noorden van Dublin waar je makkelijk en goedkoop met de trein kunt komen. Hier kan je langs de kliffen een prachtige wandeling maken en genieten van een schitterend uitzicht. Het biedt ook een goede mogelijkheid om even de drukke stad te ontvluchten.

​Mogelijke reisdata

Vliegen naar Dublin kan het goedkoopst in de periode tussen september en december 2019. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven en Amsterdam. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Dublin. In deze hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Supergoedkoop stedentripje Dublin: 3 dagen slechts €83 incl. vlucht & verblijf