Vakanties
vanaf 92€ p.p.

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf

Een deal van , 8. okt. 2019 13:00

Ahoy Piraat!

In Marokko vind je niet alleen de veelzijdige Koningssteden Marrakech, Fez en de hoofdstad Rabat. Je vindt ook de bijzondere stad Agadir. Deze stad is welbekend als de perfecte zonvakantiebestemming van het land. Naast een heerlijk strand waar je vrijwel het gehele jaar aan kunt liggen. Met een gemiddelde van 23 graden in februari is dit eigenlijk de perfecte overwintervakantie! Zo kan jij lekker bijbruinen voor een bodemprijsje.

Door de vluchten en verblijf apart te boeken, heb je een hele goedkope prijs te pakken. Zo kan je al 8 dagen genieten voor maar €92! Dit is inclusief vluchten en verblijf in een heerlijke accommodatie dichtbij het strand net buiten Agadir - de ideale bestemming voor een surfvakantie. Hier zal je ook veel mensen treffen die ook graag overwinteren en willen surfen, aangezien deze periode wordt gezien als de ideale tijd om te leren surfen.

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf - 14

vanaf
92€
p.p.

Details Tijdperk: 30. nov. 2019 - 28. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Agadir

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Agadir kan het goedkoopst tussen november en februari. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met easyJet. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een goede suggestie gegeven voor een fijn verblijf in Agadir. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf - 8

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf - 6

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf - 4

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf - 2

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

8-daagse reis naar Agadir voor een wonderbaarlijke prijs: slechts €92 incl. vluchten vanaf Schiphol & verblijf