Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten

Een deal van , 12. feb. 2018 7:03

Arrr Piraten!

Knijp er even 4 dagen tussenuit met deze fijne deal naar Ibiza. Je gaat in april, wanneer de temperaturen al aangenaam zijn maar de massa drukte is nog niet aanwezig. Perfect dus om lekker tot rust te komen en te genieten van dit mooie eiland! We hebben nu vluchten gevonden vanaf Eindhoven voor slechts €44. Neem daarbij een verblijf in het fijne 2*-Hotel Ses Figueres, 4/5 inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor, voor slechts €96 per persoon en je bent in totaal slechts €140 kwijt voor deze fijne trip (ontbijt inbegrepen). Vamos Piraten, op naar Ibiza!

vanaf
140
p.p.

Tripje naar Ibiza Tijdperk: 2. apr. 2018 - 24. apr. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Ibiza

Vertrekmogelijkheden

Goedkoop vliegen van Eindhoven naar Ibiza kan op verschillende data in april. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Ibiza. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

In de tabel hierboven zie je 2*-Ses Figueres als onze voorbeeldaccommodatie. Dit hotel ligt dicht bij het strand en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor je vakantie op Ibiza. Daarnaast scoort het op Tripadvisor een goede 4/5 inclusief Certificate of Excellence. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Marina Palace Prestige - Tripadvisorbeoordeling van 4/5 inclusief Certificate of Excellence. Prijs is totaal voor 3 nachten, per kamer (zonder ontbijt).

Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten - 17

Simbad Hotel - Tripadvisorbeoordeling van 4/5 en Certificaat van Uitmuntendheid. Prijs is totaal voor 3 nachten, per kamer (zonder ontbijt).

Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten - 15


Hotel Ses Figueres

Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten - 13
Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten - 11
Tripje Ibiza: 4 dagen slechts €140 inclusief super verblijf, ontbijt en vluchten - 9

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.