Vakanties
vanaf 49€ p.p.

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik

Een deal van , 8. sep. 2019 20:00

Ahoy Piraten!

Lekker naar een tropisch eiland, kijkt jou dat ook wel wat? Goed nieuws, want we hebben dichtbij huis - op zo'n 60 kilometer afstand van Berlijn - een fantastische deal naar Tropical Islands gevonden. In Europa's grootste tropisch paradijs vind je alles wat je hartje begeert. Een overdekt regenwoud, zwembad in lagune stijl, kunstmatig strand, waterglijbanen en meer.

Voor slechts €49 per persoon heb je al een overnachting in een safaritent met ontbijt. Je kunt tevens gebruikmaken van de sauna. Er zijn veel voordelige vertrekdata in september, december en januari, dus er is vast een geschikte vertrekdatum voor je volgende avontuur. Check ook onze vluchtentool en combineer deze deal met een stedentripje Berlijn!

vanaf
49€
p.p.

Check deal Tijdperk: 16. sep. 2019 - 27. jan. 2020

  • Details

    Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik - 8

Deze deal heeft een ruime beschikbaarheid, maar je bent het goedkoopst uit in september, december en januari. Je betaalt dan slechts €49 per persoon voor 2 dagen (1 nacht)

Accommodatie en impressie

Tropical Islands ligt in 's werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een zwembad in lagunestijl. Ook vind je er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Buiten kun je in AMAZONIA genieten van de Whitewater River, een uniek zwembad met stroomversnelling.

De 13 restaurants en bars bieden ruime keuze aan maaltijden, waaronder het ontbijtbuffet. Helemaal tot rust komen doe je in het spacentrum. Op veel plekken van het resort is gratis WiFi beschikbaar. Bij de prijs van je reservering is toegang tot Tropical World, het sauna- en spacomplex, de zwembaden, de glijbanen en AMAZONIA inbegrepen.

Terwijl je geniet van alle waterpret verblijf je in een safaritent voor twee. In het idyllische regenwoudkamp maak je kennis met een stijlvolle tent en comfortabele matrassen. Verder is de tent uitgerust met hoeslaken, hoofdkussen en een licht deken om zelf te leggen. Bij de tenten is bovendien gebruik van de buitenzone AMAZONIA inbegrepen.

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik - 6

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik - 4

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik - 2

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik

Tropical Islands! Overnachting bij Europa's grootste waterparadijs slechts €49 incl. ontbijt & saunagebruik