Vakanties
vanaf 52€ p.p.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon!

Een deal van , 29. sep. 2019 10:15

Ahoy Piraat!

De dagen worden korter en het begint langzamerhand kouder te worden. En één ding is zeker nu de pepernoten weer in de winkel liggen: de zomer is ten einde! Hoog tijd om verder te kijken: weet jij bijvoorbeeld al waar je Oud en Nieuw viert? Elk jaar is het weer een enorm geregel. Wie is gastheer/vrouw, wie bakt de oliebollen en wie haalt de champagne?

Heb je geen zin in gedoe, vier dan het begin van 2020 in het buitenland! We hebben voordelige vluchten naar de tofste bestemmingen gevonden, en met een goed verblijf weet je zeker dat het een geslaagd feest wordt!

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 36

1. Londen, Engeland

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 34

Natuurlijk is Londen een fantastische stad voor sightseeing en shoppen, maar hier kun je meer doen. Oud en Nieuw vieren bijvoorbeeld! De Britse hoofdstad biedt niet alleen genoeg accommodaties om je te voorzien van een comfortabel bed, er zijn ook veel goedkope vluchten. Zet de champagne alvast maar koud, want voor slechts €37 vlieg je al retour. Een accommodatie voor twee nachten kost €46 per persoon. Zo vier je al Oud en Nieuw in Londen voor maar €95!

Er is een officieel evenement waar je kunt genieten van een schitterende vuurwerkshow. De kaarten (10 pond, ongeveer €11,20 per stuk) zijn nu beschikbaar! Wees er snel bij, want ze zullen snel uitverkocht zijn. De show begint om 20.00 uur en loopt tot in de late uurtjes.

30 december - 1 januari vanaf Eindhoven

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 32

Tegen een meerprijs kun je ook in de avond terugvliegen.

Accommodatie: Bridge Park Hotel is een net verblijf voor slechts €46 per persoon voor twee nachten in een tweepersoonskamer.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 30

2. New York, Verenigde Staten

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 28

New York is dé stad waar je Oud en Nieuw eens gevierd moet hebben. Je wilt natuurlijk op Times Square aftellen naar het nieuwe decennium. In de directe omgeving vind je vele barretjes en clubs waar je het nieuwe jaar goed kunt beginnen. Helaas is Oud en Nieuw vieren in New York niet goedkoop als je naar een leuke club of bar wilt. Of toch wel?

Spendeer de avond rond Times Square en het belooft een Amerikaans spektakel te worden. Het bezoeken van Times Square is gratis. Wel is het zo dat het gebaseerd is op first come first serve, aangezien er een beperkte capaciteit is. Wees er vroeg bij en claim je perfecte spot voor de spectaculaire vuurwerkshow. De vluchten naar New York kosten rond Oud en Nieuw €515 en zijn rechtstreeks. Zo heb je vijf dagen New York met vlucht en verblijf voor €667 tijdens Oud en Nieuw!

30 december - 4 januari vanaf Amsterdam

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 26

Accommodatie: Red Roof Plus Secaucus Meadowlands is een net verblijf voor slechts €152,50 per persoon voor vier nachten in een tweepersoonskamer.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 24

3. Rügen, Duitsland

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 22

Rüringen lijkt als twee druppels water op een tropisch eiland, maar je vindt dit eiland gewoon in Duitsland. Het wordt gezien als de alternatieve bestemming om Oud en Nieuw te vieren in Duitsland, maar in Nederland en België is Rüringen nog vrij onbekend. Je vindt hier talloze festiviteiten gedurende de jaarwisseling, maar dat is nog niet alles. Ze doen hier ook aan een nieuwjaarsduik! Ontdek het Strandstoelfeest op oudjaarsavond waar je kunt genieten van prachtige vuurwerk boven de Oostzee in een strandstoel. Hier is eveneens een bijzonder festival gaande in Vikingstijl, inclusief Middeleeuwse marktjes en Vikingschepen.

Je verblijft voordelig op het eiland met een heerlijk appartement. Met de auto is het ongeveer 7 uur vanaf Amsterdam. Het is ook voordelig om met de Flixbus (via Hamburg) hiernaartoe te gaan. Klik voor meer informatie hier.

Accommodatie: Ferienwohnung Wagner is een net verblijf voor slechts €52, op basis van drie personen voor drie nachten in een driepersoonsappartement.

Voorbeelddata: 30 december tot 2 januari

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 20

4. Sydney, Australië

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 18

Kun je niet wachten tot ook niet wachten tot het Oud en Nieuw is? Vlieg naar Australië! Daar vier je al eerder te maken de jaarwisseling. Sydney staat bekend om een grootschalig spektakel wanneer het op vuurwerk aankomt. Het is misschien wel één van de bekendste vuurwerkshows van de wereld. Ook dit is gratis, maar je moet er net als in New York er op tijd bij zijn om een goed plekje te bemachtigen.

28 december tot 7 januari vanaf Amsterdam.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 16

Accommodatie: Ibis Budget Wentworthville is een net verblijf voor slechts €225 per persoon op basis van twee personen voor zeven nachten in een tweepersoonskamer.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 14

5. Madeira, Portugal

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 12

Als je het vuurwerkshow van Rotterdam al prachtig vindt, moet je een keer naar dit schitterende Portugese eiland gaan. Op Madeira vind je de grootste vuurwerkshows ter wereld (dus je hoeft niet helemaal naar Sydney af te reizen voor een groot vuurwerkspektakel!). Het eiland maakt zich op voor het grootste event van het jaar, en je vind er talloze kraampjes waar je bijzondere spullen kunt kopen en vooral één en al gezelligheid!

Dit valt samen met de kerstversiering die je door de hele stad vindt. De hoofdstad Funchal wordt helemaal verlicht en dat biedt samen met het vuurwerk een prachtig begin voor 2020. Vliegen naar Madeira kan rechtstreeks met Transavia vanaf Amsterdam. Je hebt comfortabele rechtstreekse vluchten voor slechts €267! Kun je er gelijk een winterzon-break van maken! In combinatie met een verblijf in het centrum betaal je voor 9 dagen slechts €412.

30 december tot 7 januari vanaf Amsterdam.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 10

Accommodatie: Residencial Funchal is een net verblijf voor slechts €144,50 per persoon op basis van twee personen voor acht nachten in een tweepersoonskamer in het centrum van Funchal.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 8

6. Edinburgh, Schotland

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 6

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 4

In de Schotse stad Edinburgh staat ook een bijzonder Oud en Nieuw spektakel op het programma, waaronder een grote vuurwerkshow. Tijdens het zogenoemde Hogmanay heb je een bijzonder straatfeest op de beroemde Princes Street en er zijn voor dit straatfeest slechts 10,000 tickets beschikbaar. Die kosten 31,50 pond (ongeveer €35,50) per stuk, maar dan heb je wel een heel bijzondere Oud en Nieuw. Deze tickets koop je hier.

Voor zover we weten mag je eigen eten en drinken meenemen (maximaal 4 plastic/metalen bekers onder de 500ml). Zo voorkom je dure prijzen voor drinken tijdens het festival zelf. Op de avond ervoor vindt er een fakkeloptocht plaats door de stad, waaraan je ook kunt meedoen. Vanaf Amsterdam vertrek je voordelig naar Edinburgh, maar ook vliegen vanaf Eindhoven is mogelijk.

29 december tot 1 januari vanaf Amsterdam

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon! - 2

Voor dezelfde prijs vlieg je met KLM, maar deze vlucht vertrekt in de ochtend.

Accommodatie: Cherrytree Villa Guest House is een net verblijf voor slechts €175,50 per persoon. Op basis van twee personen voor drie nachten in een tweepersoonskamer nabij het centrum.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon!


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

De 6 beste bestemmingen om Oud & Nieuw te vieren, al vanaf €52 per persoon!